До яких тільки хитрощів не вдаються кулінари, щоб створити надзвичайний і одночасно смачне блюдо. Сьогодні ми розглянемо приклад, як із звичайних бубликів можна створити чудову закуску за типом канапе , тобто крихітних бутербродів.
Ніжне тісто бубликів, замочене перед приготуванням в молоці, бульйоні або просто воді, в поєднанні з будь-якими на ваш смак інгредієнтами, дозволяє швидко і просто створити чудову і ситну закуску. Готуються фаршировані бублики зазвичай в духовці або на сковороді, а перед вживанням прикрашаються зеленню, або приправляються фруктовими соусами, якщо солодка закуска.
Як швидко і правильно приготувати фаршировані бублики, розповідаємо далі в нашій статті.
Бублики, фаршировані м'ясним фаршем, на сковороді
Інгредієнти: бублики сушені – 500 г; м'якоть свинини або яловичини – 300 г; яйце – 3 шт.; ріпчаста цибуля – 120 г; молоко – 300 мл; сіль; суміш мелених перців; рослинна рафінована олія. Приготування Очищену і нарізану невеликими шматочками м'ясо пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо на комбайні або блендері. Потім додаємо одне яйце, сіль, суміш перців і гарненько перемішуємо. Бублики поміщаємо в тарілку з молоком до набухання і невеликого пом'якшення. Час замочування сушіння визначаємо самі. Все залежить від ступеня твердості бубликів і температури молока.
Злегка розм'якшені бублики, начиняємо приготованим м'ясним фаршем, занурюємо у збиті з сіллю яйця і відправляємо на нагріту з рослинним маслом сковороду. Обсмажуємо з двох боків до красивої рум'яності, викладаємо на блюдо і подаємо до столу.
Бублики, фаршировані сиром, в духовці
Інгредієнти: бублики сушені – 500 г; сир (жирний) – 200 г; яйце – 1 шт.; ванільний цукор – 120 г; молоко – 300 мл; цукровий пісок – 60 г; ізюм або подрібнена курага – за бажанням. Приготування Змішуємо сир з цукровим піском, ванільним цукром, яйцем і за бажанням з родзинками або курагою. Сушені бублики поміщаємо в молоко до невеликого набухання, але не до сильного розм'якшення. Потім викладаємо їх на застелений промасленим пергаментом деко ложкою наповнюємо кожен бублик підготовленої сирною сумішшю і поміщаємо в духовку, розігріту до максимальної температури. Готовність визначаємо за зарумяниванию сиру. Подаємо сирні бублики за бажанням з медом або улюбленим варенням.