Вернуться назад Распечатать

Фаршировані бублики

Фаршировані бублики
До яких тільки хитрощів не вдаються кулінари, щоб створити надзвичайний і одночасно смачне блюдо. Сьогодні ми розглянемо приклад, як із звичайних бубликів можна створити чудову закуску за типом канапе , тобто крихітних бутербродів.
Ніжне тісто бубликів, замочене перед приготуванням в молоці, бульйоні або просто воді, в поєднанні з будь-якими на ваш смак інгредієнтами, дозволяє швидко і просто створити чудову і ситну закуску. Готуються фаршировані бублики зазвичай в духовці або на сковороді, а перед вживанням прикрашаються зеленню, або приправляються фруктовими соусами, якщо солодка закуска.
Як швидко і правильно приготувати фаршировані бублики, розповідаємо далі в нашій статті.

Бублики, фаршировані м'ясним фаршем, на сковороді


Інгредієнти:

  • бублики сушені – 500 г;

  • м'якоть свинини або яловичини – 300 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • ріпчаста цибуля – 120 г;

  • молоко – 300 мл;

  • сіль;

  • суміш мелених перців;

  • рослинна рафінована олія.


  • Приготування
    Очищену і нарізану невеликими шматочками м'ясо пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо на комбайні або блендері. Потім додаємо одне яйце, сіль, суміш перців і гарненько перемішуємо. Бублики поміщаємо в тарілку з молоком до набухання і невеликого пом'якшення. Час замочування сушіння визначаємо самі. Все залежить від ступеня твердості бубликів і температури молока.
    Злегка розм'якшені бублики, начиняємо приготованим м'ясним фаршем, занурюємо у збиті з сіллю яйця і відправляємо на нагріту з рослинним маслом сковороду. Обсмажуємо з двох боків до красивої рум'яності, викладаємо на блюдо і подаємо до столу.

    Бублики, фаршировані сиром, в духовці


    Інгредієнти:

  • бублики сушені – 500 г;

  • сир (жирний) – 200 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • ванільний цукор – 120 г;

  • молоко – 300 мл;

  • цукровий пісок – 60 г;
  • Фаршировані бублики

  • ізюм або подрібнена курага – за бажанням.


  • Приготування
    Змішуємо сир з цукровим піском, ванільним цукром, яйцем і за бажанням з родзинками або курагою. Сушені бублики поміщаємо в молоко до невеликого набухання, але не до сильного розм'якшення. Потім викладаємо їх на застелений промасленим пергаментом деко ложкою наповнюємо кожен бублик підготовленої сирною сумішшю і поміщаємо в духовку, розігріту до максимальної температури. Готовність визначаємо за зарумяниванию сиру. Подаємо сирні бублики за бажанням з медом або улюбленим варенням.