Млинці на пиві, виходять неймовірно м'яким і пишним. Їх дуже зручно начиняти сиром, фруктами чи м'ясом. Давайте дізнаємося з вами, як правильно приготувати млинці на пиві.
Рецепт млинців на пиві
Інгредієнти: олія оливкова – 10 мл; борошно – 2 ст.; молоко – 120 мл; цукор – 1 ст. ложка; яйце – 3 шт.; світле пиво – 500 мл; сіль – щіпка. Приготування Отже, спочатку давайте замісимо тісто на пиві для млинців. Відокремлюємо білки від жовтків і збиваємо останні віночком, поступово вливаючи молоко. Потім додаємо цукор, сіль і виливаємо склянку пива. Збиваємо масу до однорідного стану. Після цього додаємо половину порції борошна і розбавляємо тісто залишилися пивом. Гарненько все перемішуємо, додаємо оливкову олію і залишаємо постояти 15 хвилин. Цим часом збиваємо білки і акуратно вводимо їх в пивну суміш. Тепер на сильному вогні розігріваємо сковороду, наливаємо невелике кількості тіста і рівномірно розподіляємо його по поверхні. Обсмажуємо блін протягом 1 хвилини з одного боку, а потім дерев'яною лопаткою швиденько перевертаємо його і смажимо до готовності. Складаємо тонкі млинці на пиві стопкою, промазуючи кожен топленим маслом.
Рецепт млинців на пиві без молока
Інгредієнти: борошно – 200 г; кефір – 05 ст.; яйце – 3 шт.; світле пиво – 300 мл; масло рослинне – 1 ст. ложка; цукор – за смаком. Приготування Для приготування найсмачніших млинців на пиві борошно просіваємо з сіллю і цукровим піском. Окремо розтираємо жовтки, вливаємо кефір, а потім з'єднуємо цю масу з борошном і поступово розбавляємо пивом. Розмішуємо масу до однорідності і додаємо рослинне масло. Тепер добре розігріваємо сковороду, наливаємо трохи тіста і обсмажуємо блін спочатку з одного боку, а потім акуратно перевертаємо і обсмажуємо з іншого. Готові млинці складаємо чарочку і накриваємо чистою бавовняною серветкою, що б вони вийшли ніжними і м'якими. Подаємо млинці на кефірі і пиві з варенням, згущеним молоком або свіжими фруктами.
Рецепт тонких млинців на пиві
Інгредієнти: пиво – 500 мл; молоко – 125 мл; борошно – 50 р; яйце – 3 шт.; сметана – 1 ст. ложка; цукор – за смаком; сирна маса – для начинки. Приготування У глибокій мисці з'єднуємо сметану, молоко і яйця. Злегка все перемішуємо, всипаємо порціями цукор, сіль і виливаємо половину необхідної кількості пива. Збиваємо все до утворення однорідної маси. Після цього всипаємо просіяне борошно і виливаємо решту пиво. Все ретельно перемішуємо, наливаємо тісто тоненьким шаром на розігріту сковороду і обсмажуємо з обох сторін. Сирну начинку викладаємо на кожен млинець і звертаємо його конвертиком. Ось і все, нереально смачні, тануть у роті, млинці на пиві готові!
Рецепт пишних млинців на пиві
Інгредієнти: яйце – 2 шт.; пиво – 1 ст.; борошно – 1 ст.; сіль – щіпка; цукор – 15 ст. ложки; сода – 05 ч. ложки; масло рослинне – 50 мл Приготування Отже, яйця гарненько розтираємо з цукром і сіллю. Далі всипаємо просіяне борошно і виливаємо масло. Розбавляємо суміш теплим молоком, додаємо світле пиво, кидаємо соду і ретельно все перемішуємо до однорідної консистенції. Залишаємо масу постояти хвилин 15 а потім переходимо до випічки. Сковороду промазуємо маслом, розігріваємо на сильному вогні, наливаємо трохи тіста і рівномірно його розподіляємо. Як тільки весь млинець покриється дірочками, акуратно перевертаємо його на іншу сторону і обсмажуємо до готовності. Складаємо гарячі млинці стопкою, промазуючи кожен розтопленим вершковим маслом.