Млинцевий пиріг з начинкою з сиру – це не тільки приголомшливо смачний десерт, але і корисне ласощі, яке сподобається всім, незалежно від віку. Його можна подавати як в теплом, так і в подостывшем вигляді. Пропонуємо вам кілька рецептів млинцевого пирога з сиром.
Млинцевий торт з сиром
Інгредієнти: Для млинців:
коров'яче молоко – 300 мл; борошно – 250 г; вода фільтрована – 250 мл; масло рослинне – 40 мл; сіль – щіпка; яйце – 3 шт. Для начинки:
знежирений сир – 700 г; мелена кориця – 2 г; ванілін – за смаком; згущене молоко – 80 мл; масло вершкове – 30 г; панірувальні сухарі – 20 г; цукровий пісок – 30 р. Для заливки:
яйце – 1 шт.; цукор – 05 ст. Приготування Отже, для приготування торта, нам необхідно спочатку спекти млинці. Для цього молоко розбавляємо холодною водою, додаємо яйця і перемішуємо. Потім вводимо поступово борошно, ретельно розмішуємо і кладемо масло і сіль. Сковороду промазуємо маслом, добре розігріваємо і випікаємо тонкі млинчики, підрум'янюючи їх спочатку з одного боку, а потім з іншого. Для приготування начинки змішуємо знежирений сир зі згущеним молоком, додаємо трохи кориці і кидаємо ванілін за смаком. Тепер беремо роз'ємну форму, промазуємо її маслом, обсипаємо сухарями і укладаємо шарами млинці, промазуючи кожен сирною масою. Яйце збиваємо з цукровим піском і виливаємо суміш на верхній млинець, рівномірно розподіляючи її. Відправляємо млинцевий пиріг з сирною начинкою в гарячу духовку і випікаємо 40 хвилин.
Млинцевий пиріг з сиром і персиками
Інгредієнти: тонкі млинці – 9 шт.; Для начинки: консервовані абрикоси – 150 г; цукор – 4 ст. ложки; ванілін – 1 ч. ложка; знежирений сир – 250 г; яйце – 1 шт. Для заливки: сметана – 100 мл; яйце – 3 шт.; цукор ванільний – 1 ч. ложка. Приготування Для начинки сир гарненько розтираємо з цукром і яйцем. Консервовані абрикоси подрібнюємо шматочками. Тепер на кожен млинець викладаємо смужку з сиру і зверху викладаємо подрібнені абрикоси. Скручуємо млинці рулетом і викладаємо їх по спіралі в промазану маслом форму. Для заливки з'єднуємо і збиваємо сметану з ваніліном і яйцями. Виливаємо суміш на пиріг і відправляємо його в духовку на 25 хвилин.
Рецепт млинцевого торта «Равлик з сиром»
Інгредієнти: Для млинців:
молоко – 400 мл; яйце – 2 шт.; цукор – 2 ст. ложки; сіль – щіпка; картопляний крохмаль – 200 г; масло рослинне – 2 ст. ложки. Для начинки:
сир – 500 г; ізюм – 100 г; яйце – 1 шт.; ванільний цукор – 50 р. Для заливки: сметана – 100 мл; яйце – 2 шт.; ванільний цукор – 50 р. Приготування Спочатку нам необхідно спекти тоненькі млинці. Для приготування тіста, борошно просіваємо, робимо невелике поглиблення і розбиваємо туди яйця. Потім вливаємо молоко, додаємо за смаком цукор, крохмаль і ретельно все перемішуємо. Тепер змащуємо маслом сковороду, розігріваємо її і обсмажуємо млинці,
підрум'янюючи їх з двох сторін. Далі переходимо до підготовки начинки: сир розтираємо до однорідної маси з яйцями і ваніліном. Туди ж кидаємо родзинки, попередньо вимочену в окропі і обсушенный. Все ретельно перемішуємо і начиняємо цією масою млинці. Потім згортаємо їх рулетиками і викладаємо у форму для випікання, промазану вершковим маслом і присипану сухарями. Викладаємо млинці по спіралі, щільно один до одного. Для заливки збиваємо міксером сметану з цукром і яйцями до однорідності. Заливаємо цією сумішшю наш млинцевий пиріг «Равлик з сиром» і випікаємо 35 хвилин при температурі 180°С.