Вернуться назад Распечатать

Млинцевий пиріг з сирною начинкою

Млинцевий пиріг з сирною начинкою
Млинцевий пиріг з начинкою з сиру – це не тільки приголомшливо смачний десерт, але і корисне ласощі, яке сподобається всім, незалежно від віку. Його можна подавати як в теплом, так і в подостывшем вигляді. Пропонуємо вам кілька рецептів млинцевого пирога з сиром.

Млинцевий торт з сиром


Інгредієнти:
Для млинців:

  • коров'яче молоко – 300 мл;

  • борошно – 250 г;

  • вода фільтрована – 250 мл;

  • масло рослинне – 40 мл;

  • сіль – щіпка;

  • яйце – 3 шт.


  • Для начинки:

  • знежирений сир – 700 г;

  • мелена кориця – 2 г;

  • ванілін – за смаком;

  • згущене молоко – 80 мл;

  • масло вершкове – 30 г;

  • панірувальні сухарі – 20 г;

  • цукровий пісок – 30 р.


  • Для заливки:

  • яйце – 1 шт.;

  • цукор – 05 ст.


  • Приготування
    Отже, для приготування торта, нам необхідно спочатку спекти млинці. Для цього молоко розбавляємо холодною водою, додаємо яйця і перемішуємо. Потім вводимо поступово борошно, ретельно розмішуємо і кладемо масло і сіль. Сковороду промазуємо маслом, добре розігріваємо і випікаємо тонкі млинчики, підрум'янюючи їх спочатку з одного боку, а потім з іншого. Для приготування начинки змішуємо знежирений сир зі згущеним молоком, додаємо трохи кориці і кидаємо ванілін за смаком. Тепер беремо роз'ємну форму, промазуємо її маслом, обсипаємо сухарями і укладаємо шарами млинці, промазуючи кожен сирною масою. Яйце збиваємо з цукровим піском і виливаємо суміш на верхній млинець, рівномірно розподіляючи її. Відправляємо млинцевий пиріг з сирною начинкою в гарячу духовку і випікаємо 40 хвилин.

    Млинцевий пиріг з сиром і персиками


    Інгредієнти:

  • тонкі млинці – 9 шт.;


  • Для начинки:

  • консервовані абрикоси – 150 г;

  • цукор – 4 ст. ложки;

  • ванілін – 1 ч. ложка;

  • знежирений сир – 250 г;

  • яйце – 1 шт.

  • Для заливки:

  • сметана – 100 мл;

  • яйце – 3 шт.;

  • цукор ванільний – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Для начинки сир гарненько розтираємо з цукром і яйцем. Консервовані абрикоси подрібнюємо шматочками. Тепер на кожен млинець викладаємо смужку з сиру і зверху викладаємо подрібнені абрикоси. Скручуємо млинці рулетом і викладаємо їх по спіралі в промазану маслом форму. Для заливки з'єднуємо і збиваємо сметану з ваніліном і яйцями. Виливаємо суміш на пиріг і відправляємо його в духовку на 25 хвилин.

    Рецепт млинцевого торта «Равлик з сиром»


    Інгредієнти:
    Для млинців:

  • молоко – 400 мл;

  • яйце – 2 шт.;

  • цукор – 2 ст. ложки;

  • сіль – щіпка;

  • картопляний крохмаль – 200 г;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки.


  • Для начинки:

  • сир – 500 г;

  • ізюм – 100 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • ванільний цукор – 50 р.

  • Для заливки:

  • сметана – 100 мл;

  • яйце – 2 шт.;

  • ванільний цукор – 50 р.


  • Приготування
    Спочатку нам необхідно спекти тоненькі млинці. Для приготування тіста, борошно просіваємо, робимо невелике поглиблення і розбиваємо туди яйця. Потім вливаємо молоко, додаємо за смаком цукор, крохмаль і ретельно все перемішуємо. Тепер змащуємо маслом сковороду, розігріваємо її і обсмажуємо млинці,
    Млинцевий пиріг з сирною начинкою
    підрум'янюючи їх з двох сторін. Далі переходимо до підготовки начинки: сир розтираємо до однорідної маси з яйцями і ваніліном. Туди ж кидаємо родзинки, попередньо вимочену в окропі і обсушенный. Все ретельно перемішуємо і начиняємо цією масою млинці. Потім згортаємо їх рулетиками і викладаємо у форму для випікання, промазану вершковим маслом і присипану сухарями. Викладаємо млинці по спіралі, щільно один до одного. Для заливки збиваємо міксером сметану з цукром і яйцями до однорідності. Заливаємо цією сумішшю наш млинцевий пиріг «Равлик з сиром» і випікаємо 35 хвилин при температурі 180°С.