Вернуться назад Распечатать

Фаршировані млинці

Фаршировані млинці
Млинці можна назвати універсальною оболонкою для будь-якої начинки: покладіть туди м'ясо, овочі або гриби – вийде смачно, замініть солону начинку ягодами, фруктами, сиром або шоколадом, і вийде нічим не гірше. Перевірити це твердження на власному досвіді, втіливши в життя один з рецептів, представлених нижче.

Млинці, фаршировані сиром


Перший рецепт присвячуємо ласунам: максимально легка сирна начинка разом зі свіжими ягодами полуниці являє собою смачний десерт, який чудово підходить для вживання в літню пору.
Інгредієнти:

  • готові млинці;

  • крем-сир - 160 г;

  • сир - 320 г;

  • цукор - 45 г;

  • свіжа полуниця або інші ягоди.


  • Приготування
    Якщо ви хочете отримати начинку без відчутних крупиць сиру, то попередньо протріть сир через сито, в іншому випадку просто перекладіть його в чашу блендера і збийте з крем-сиром. Додайте в сирний мікс цукор або пудру, повторіть збивання. На даному етапі, при бажанні, ви можете сміливо доповнити ароматичну композицію страви будь-якої кулінарної ароматом.
    Змастіть млинці з сиром, а зверху викладіть шматочки свіжої полуниці. Поверніть млинці в трубочку або складіть конвертом.

    Млинці, фаршировані м'ясом


    Якщо ви не знаєте, чим фарширувати млинці, то робіть вибір на користь м'яса. Начинка з яловичини або курки улюблена багатьма, а якщо приготувати її за нашим рецептом, то незадоволених не залишиться гарантовано.
    Інгредієнти:

  • готові млинці;

  • м'ясний фарш - 480 м;

  • сушені трави (чебрець, орегано) - за смаком;

  • томатне пюре - 230 г;

  • цибуля ріпчаста - 90 г;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • лист лавра;

  • терта моцарелла - 160 р.


  • Приготування
    У сковороді розігрійте краплю олії і використовуйте його для пасерування цибулі. До засмажки додайте трави і пропущений через прес часник. Викладіть м'ясний фарш і дайте йому схопитися. Коли м'ясний сік почне виділятися, покладіть лист лавра блюдо і залийте томатним пюре. Дочекайтеся, поки начинка загусне.
    Викладіть густий м'ясний фарш поверх млинчиків, останні поверніть конвертом і підрум'яньте під грилем або на додатковому порції масла. Посипте фаршировані млинці сиром і залиште на вогні, поки той не розплавиться.

    Млинці, фаршировані грибами


    Цікаве текстурне різноманітність і пікантний смак вносять в рецепт цієї начинки для млинців гриби і гострий сир. В якості останнього чудово спрацює витриманий козячий сир грюйер або пекоріно.
    Інгредієнти:

  • готові млинці;

  • оливкова олія - 15 мл;

  • вершкове масло - 10 г;

  • шалот - 65 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • печериці - 320 г;

  • волоські горіхи - 50 г;

  • гострий сир - 45 г;

  • варені яйця - 4 шт.


  • Приготування
    Обидва види масла розігрійте і використовуйте для пасерування цибулі з печерицями або будь-якими іншими наявними під рукою грибами. До засмажки додайте часник в останні 30 секунд перебування на вогні. Порубаєте очищені волоські горіхи. Дрібно наріжте зварені круто яйця. Змішайте всі інгредієнти для начинки разом з будь-яким гострим сиром, викладіть начинку на млинці і поверніть його «сигарою».

    Рецепт фаршированих млинців

    Фаршировані млинці

    Інгредієнти:

  • куряче філе - 290 г;

  • сир - 160 г;

  • свіже листя шпинату - 2 ст.;

  • вершкове масло - 15 г;

  • мигдаль - 45 г;

  • лимонний сік - 20 мл;

  • часник сушений - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Подрібніть курятину і припустіть на вершковому маслі. Коли м'ясо схопиться, покладіть в сковороду шпинат і дайте йому зів'янути, а надлишків вологи випаруватися. До курятині покладіть сир і нарізані горіхи, полийте все соком лимона, посипати сушеним часником і загорніть в млинець.
    Готові фаршировані млинці можна подавати окремо, а можна полити соусом бешамель або сметаною.