Млинці можна назвати універсальною оболонкою для будь-якої начинки: покладіть туди м'ясо, овочі або гриби – вийде смачно, замініть солону начинку ягодами, фруктами, сиром або шоколадом, і вийде нічим не гірше. Перевірити це твердження на власному досвіді, втіливши в життя один з рецептів, представлених нижче.
Млинці, фаршировані сиром
Перший рецепт присвячуємо ласунам: максимально легка сирна начинка разом зі свіжими ягодами полуниці являє собою смачний десерт, який чудово підходить для вживання в літню пору.
Інгредієнти: готові млинці; крем-сир - 160 г; сир - 320 г; цукор - 45 г; свіжа полуниця або інші ягоди. Приготування Якщо ви хочете отримати начинку без відчутних крупиць сиру, то попередньо протріть сир через сито, в іншому випадку просто перекладіть його в чашу блендера і збийте з крем-сиром. Додайте в сирний мікс цукор або пудру, повторіть збивання. На даному етапі, при бажанні, ви можете сміливо доповнити ароматичну композицію страви будь-якої кулінарної ароматом.
Змастіть млинці з сиром, а зверху викладіть шматочки свіжої полуниці. Поверніть млинці в трубочку або складіть конвертом.
Млинці, фаршировані м'ясом
Якщо ви не знаєте, чим фарширувати млинці, то робіть вибір на користь м'яса. Начинка з яловичини або курки улюблена багатьма, а якщо приготувати її за нашим рецептом, то незадоволених не залишиться гарантовано.
Інгредієнти: готові млинці; м'ясний фарш - 480 м; сушені трави (чебрець, орегано) - за смаком; томатне пюре - 230 г; цибуля ріпчаста - 90 г; часникові зубки - 4 шт.; лист лавра; терта моцарелла - 160 р. Приготування У сковороді розігрійте краплю олії і використовуйте його для пасерування цибулі. До засмажки додайте трави і пропущений через прес часник. Викладіть м'ясний фарш і дайте йому схопитися. Коли м'ясний сік почне виділятися, покладіть лист лавра блюдо і залийте томатним пюре. Дочекайтеся, поки начинка загусне.
Викладіть густий м'ясний фарш поверх млинчиків, останні поверніть конвертом і підрум'яньте під грилем або на додатковому порції масла. Посипте фаршировані млинці сиром і залиште на вогні, поки той не розплавиться.
Млинці, фаршировані грибами
Цікаве текстурне різноманітність і пікантний смак вносять в рецепт цієї начинки для млинців гриби і гострий сир. В якості останнього чудово спрацює витриманий козячий сир грюйер або пекоріно.
Інгредієнти: готові млинці; оливкова олія - 15 мл; вершкове масло - 10 г; шалот - 65 г; часникові зубки - 2 шт.; печериці - 320 г; волоські горіхи - 50 г; гострий сир - 45 г; варені яйця - 4 шт. Приготування Обидва види масла розігрійте і використовуйте для пасерування цибулі з печерицями або будь-якими іншими наявними під рукою грибами. До засмажки додайте часник в останні 30 секунд перебування на вогні. Порубаєте очищені волоські горіхи. Дрібно наріжте зварені круто яйця. Змішайте всі інгредієнти для начинки разом з будь-яким гострим сиром, викладіть начинку на млинці і поверніть його «сигарою».
Рецепт фаршированих млинців
Інгредієнти: куряче філе - 290 г; сир - 160 г; свіже листя шпинату - 2 ст.; вершкове масло - 15 г; мигдаль - 45 г; лимонний сік - 20 мл; часник сушений - 1 ч. ложка. Приготування Подрібніть курятину і припустіть на вершковому маслі. Коли м'ясо схопиться, покладіть в сковороду шпинат і дайте йому зів'янути, а надлишків вологи випаруватися. До курятині покладіть сир і нарізані горіхи, полийте все соком лимона, посипати сушеним часником і загорніть в млинець.
Готові фаршировані млинці можна подавати окремо, а можна полити соусом бешамель або сметаною.