Бутерброди, зроблені на швидку руку - справжня палочка-виручалочка для будь-якої господині. Їх можна приготувати на сніданок, як ситного перекусу і заряду енергією на весь день. А можна - і до приходу нежданих гостей, щоб подати до чаю. Пропонуємо вам кілька рецептиков їх приготування, а ви виберіть для себе більш простий і швидкий.
Легкі бутерброди нашвидкуруч
Інгредієнти: білий батон - 1 шт.; масло вершкове - 100 г; яйце - 2 шт.; сир твердий - 150 г; спеції. Приготування Батон нарізаємо на рівні скибочки, і кожен шматочок намазуємо з одного боку тоненьким шаром масла. Подрібнюємо На крупній тертці твердий сир. Яйця відварюємо, чистимо і розрізаємо кубиками. Потім змішуємо їх з сиром і приправляємо спеціями. В отриману суміш видавлюємо через прес часник і викладаємо масу на олії. Духовку розігріваємо до 200°С і запікаємо прості бутерброди нашвидкуруч 8 хвилин, поки на них не з'явиться злегка помітна рум'яність.
Рецепт бутербродів на швидку руку
Інгредієнти: хліб - 3 скибочки; гірчиця домашня - 1 ч. ложка; шинка - 3 скибочки; помідор - 3 скибочки; огірок - 3 скибочки; майонез - 1 ст. ложка; спеції. Приготування Хліб краще всього використовувати цільнозерновий білий. При бажанні можете його трохи підсмажити на сухій сковорідці або приготувати в тостері. Шинку шаткуємо тоненькими скибочками, а огірок промиваємо і відрізаємо кілька кружалець. Помідор обполіскуємо, обсушуємо і рубаємо тонкими кільцями. У невеликій мисці з'єднуємо майонез з гірчицею і злегка збиваємо. Додаємо за смаком ароматні трави і приправи. Далі, беремо шматок хліба і злегка промазуємо його соусом. Потім викладаємо рівним шаром овочі. Зверху накриваємо скибочкою шинки і викладаємо трохи соусу. Можете накрити ще одним скибочкою хліба, зробивши, таким чином, закритий бутерброд.
Холодні бутерброди нашвидкуруч
Інгредієнти: шпроти - 1 банку; буханець хліба - 1 шт.; часник - 1 зубчик; яйце - 3 шт.; свіжа зелень - за смаком; олія - за смаком; майонез - за смаком. Приготування Хліб нарізаємо на шматочки, обмазуємо кожен з двох боків рослинним маслом і злегка обсмажуємо скибочки на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Далі, поки вони гарячі, акуратно натираємо їх очищеним зубчиком часнику і викладаємо на тарілку. З банки дістаємо шпроти і відрізаємо у рибок хвостики. Яйця відварюємо круто, чистимо і розрізаємо на тоненькі пластинки. Після цього на кожен шматочок грінки кладемо спочатку зубчик яйця, а потім одну шпротину. Зверху промазуємо бутерброди майонезом і прикрашаємо петрушкою.
Святкові бутерброди нашвидкуруч
Інгредієнти: палички крабові - 250 г; майонез - 100 мл; сир - 150 г; батон - 1 шт.; ківі - 2 шт.; свіжа зелень - за смаком; часник - 3 зубчики. Приготування Для початку натираємо на терочке сир і подрібнюємо очищені крабові палички. Далі змішуємо в мисці сир з майонезом, додаємо палички, подрібнену зелень і видавлюємо часничок. Отриману суміш ретельно перемішуємо і намазуємо нею рівномірно шматочки батона. Ківі очищаємо, нарізаємо пластинками і викладаємо на кожен бутерброд. Готову святкову закуску подаємо на стіл, виклавши на листя салату.
Смачні бутерброди нашвидкуруч
Інгредієнти: хліб білий - 2 скибочки; майонез - за смаком; шинка - 2 скибочки; огірок солоний - 1 шт. Приготування Отже, для приготування смачного бутерброда, беремо скибочки хліба і промазуємо їх майонезом. Далі на один шматочок викладаємо шинку. Солоний огірок нарізаємо вздовж тонкими скибочками і викладаємо поверх шинки. За бажанням присипаємо меленим перцем і накриваємо другим хлібним скибочкою.