Вернуться назад Распечатать

Курячий суп з капустою

Курячий суп з капустою
У холодну пору року хочеться теплої зігріває їжі, і ми пропонуємо вам легкий курячий суп з капустою в якості вечері.

Курячий суп з кольоровою капустою


Інгредієнти:

  • куряче філе - 500 г;

  • цвітна капуста - 150 г;

  • консервований зелений горошок - 500 г;

  • морква - 2 шт.;

  • вода - 2 л;

  • сіль, перець і зелень - за смаком.


  • Приготування
    Курку порізати невеликими шматками, покладіть в каструлю, залийте водою і варіть на повільному вогні, постійно знімаючи піну. Хвилин через 15 після початку приготування додайте в бульйон очищену і нарізану кружальцями моркву, подрібнену капусту, посоліть і поперчіть суп. Варіть ще хвилин 20 а за 5 хвилин до кінця варіння всипте зелений горошок. Готову страву розлийте по тарілках і посипте рубаною зеленню.

    Рецепт курячого супу з капустою


    Інгредієнти:

  • капуста білокачанна - 300 г;

  • помідори - 200 г;

  • філе куряче - 400 г;

  • вершкове масло - 20 г;

  • вода - 2 л;

  • зелень петрушки, сіль і перець - за смаком.


  • Приготування
    М'ясо поріжте шматочками, залийте водою і поставте варитися. Після того, як філе стане м'яким, додайте сік з помідорів, масло, нашатковану капусту, сіль і чорний перець. Варіть суп до готовності, а при подачі посипте дрібно нарізаною зеленню.

    Курячий суп з капустою брокколі


    Інгредієнти:

  • капуста брокколі - 200 г;

  • філе курки - 500 г;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • Курячий суп з капустою

  • рубана зелень базиліка - 1 ст. ложка;

  • сіль і чорний перець - за смаком.


  • Приготування
    М'ясо поріжте шматочками, залийте 1 літром води і варіть 45 хвилин. Брокколі помийте, розберіть на суцвіття. Картоплю і моркву очистіть і наріжте кубиками. З лука теж зніміть шкірку, дрібно наріжте його і обсмажте з морквою на вершковому маслі до рум'яного кольору. У киплячий бульйон додати картоплю і варіть 10 хвилин, потім відправте туди капусту і цибулю з морквою, приправте сіллю і перцем і готуйте ще 5 хвилин. розлийте суп по тарілках і посипте базиліком.