У холодну пору року хочеться теплої зігріває їжі, і ми пропонуємо вам легкий курячий суп з капустою в якості вечері.
Курячий суп з кольоровою капустою
Інгредієнти: куряче філе - 500 г; цвітна капуста - 150 г; консервований зелений горошок - 500 г; морква - 2 шт.; вода - 2 л; сіль, перець і зелень - за смаком. Приготування Курку порізати невеликими шматками, покладіть в каструлю, залийте водою і варіть на повільному вогні, постійно знімаючи піну. Хвилин через 15 після початку приготування додайте в бульйон очищену і нарізану кружальцями моркву, подрібнену капусту, посоліть і поперчіть суп. Варіть ще хвилин 20 а за 5 хвилин до кінця варіння всипте зелений горошок. Готову страву розлийте по тарілках і посипте рубаною зеленню.
Рецепт курячого супу з капустою
Інгредієнти: капуста білокачанна - 300 г; помідори - 200 г; філе куряче - 400 г; вершкове масло - 20 г; вода - 2 л; зелень петрушки, сіль і перець - за смаком. Приготування М'ясо поріжте шматочками, залийте водою і поставте варитися. Після того, як філе стане м'яким, додайте сік з помідорів, масло, нашатковану капусту, сіль і чорний перець. Варіть суп до готовності, а при подачі посипте дрібно нарізаною зеленню.
Курячий суп з капустою брокколі
Інгредієнти: капуста брокколі - 200 г; філе курки - 500 г; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; картопля - 2 шт.; вершкове масло - 2 ст. ложки; рубана зелень базиліка - 1 ст. ложка; сіль і чорний перець - за смаком. Приготування М'ясо поріжте шматочками, залийте 1 літром води і варіть 45 хвилин. Брокколі помийте, розберіть на суцвіття. Картоплю і моркву очистіть і наріжте кубиками. З лука теж зніміть шкірку, дрібно наріжте його і обсмажте з морквою на вершковому маслі до рум'яного кольору. У киплячий бульйон додати картоплю і варіть 10 хвилин, потім відправте туди капусту і цибулю з морквою, приправте сіллю і перцем і готуйте ще 5 хвилин. розлийте суп по тарілках і посипте базиліком.