Вернуться назад Распечатать

Рибний суп з рисом

Рибний суп з рисом
Якщо ви вирішили побалувати домашніх смачним і ситним обідом - рецепт рибного супу з рисом саме для вас. Приготування наваристого страви займає дуже мало часу, тому ви встигнете зробити все, що запланували.
Отже, познайомимося з складом і рецептом приготування нашого супу.
Насиченим і дуже смачним стане звичайний рибний суп, якщо готувати його на бульйоні.

Рибний суп з рисом і картоплею


Інгредієнти:

  • риба на ваш вибір - 200 г;

  • картопля - 3-4 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • часник - пара зубчиків;

  • свіжий/сушений кріп - 1 ст. л.;

  • рис - 3 ст. л.;

  • рослинне масло - 3 ст. л.;

  • лавровий лист - за смаком;

  • сіль, перець і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Очищаємо картоплю, моркву, часник і цибулю. Картоплю нарізаємо кубиками, кладемо в каструлю і заливаємо літром води. Воду солимо і варимо картоплю на повільному вогні ще протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин після закипання. Потім шаткуємо моркву, цибулю і часник. Далі обсмажуємо цибулю і моркву , часник, додаємо в останню чергу. Тепер приступимо до риби. Її потрібно очистити, випатрати і нарізати великими або дрібними шматочками, все залежить від ваших уподобань. У каструлю з водою і картоплею додаємо рибні шматочки і варимо до кипіння, періодично помішуючи і прибираючи пінку. Саме час додати засмажені овочі та рис. Після п'яти-семи хвилин додаємо лавровий лист, спеції і свіжий кріп.
    Якщо ж вам дуже хочеться улюбленого рибного супу, а часу на оброблення риби катастрофічно не вистачає або морозильна камера порожня - рибний суп з консерви з рисом стане прекрасною заміною. Можна додати трохи більше овочів, ніж звичайно, і ніхто не зверне уваги на початкове стан риби.

    Як варити рибний суп з консервів з рисом?


    Інгредієнти:

  • рибні консерви - 1 шт.;

  • картопля - 3 шт.;

  • червоний болгарський перець -1 шт.;

  • Рибний суп з рисом

  • помідор - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • рис - 3 ст. л.;

  • рослинна олія - 2 ст. л.;

  • сіль і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Зараз ми розповімо, як швидко зварити рибний суп . Соломкою нарізаємо моркву, а очищений перець і помідори кубиками. Далі тушкуємо овочі в каструлі на повільному вогні протягом десяти хвилин. Додаємо в каструлю 2 літри кип'яченої води, рис, нарізану картоплю і рибні консерви. Варимо до готовності протягом 25-30 хвилин. Не забуваємо про спеції і прикраса у вигляді подрібненої зелені.