Якщо вам раптом захотілося попоїсти гарячого супу, а холодильник абсолютно порожній, то найпростіше рішення - зварити суп з макаронами. Він вийде досить ситним і дивовижно смачним! Давайте ж не буде втрачати часу даром і приготуємо разом цей легкий, але досить оригінальний супчик.
Рецепт супу з макаронами
Інгредієнти: м'ясні кістки - 500 г; картопля - 6 шт.; морква - 1 шт.; петрушка корінь - 05 шт.; цибулина - 2 шт.; макарони - 50 г; маргарин - 1 ст. ложка; томатне пюре - 1 ст. ложка; сіль - 05 ч. ложки; перець мелений - щіпка; зелень - 1 пучок. Приготування Зараз розповімо, як приготувати суп з макаронами. М'ясні кістки промиваємо, кладемо в каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо посуд на середній вогонь, чекаємо, поки все закипить, знімаємо утворювався накип, накриваємо кришкою і варимо на маленькому вогні до готовності 2 години. Потім акуратно виймаємо м'ясо, а бульйон проціджують. Тепер беремо картоплю, очищаємо, промиваємо та нарізаємо кубиками. У проціджений гарячий м'ясний бульйон додаємо подрібнений картоплю і варимо на слабенькому вогні 10 хвилин.
Цим часом чистимо від лушпиння цибулю шаткуємо його півкільцями, а моркву натираємо на крупній тертці. Коріння петрушки промиваємо, висушуємо і подрібнюємо блендером. Ставимо сковороду на плиту, кладемо шматочок маргарину і як тільки він розтопиться, додаємо цибулю, петрушку і моркву. Пасеруємо всі хвилинки 3 періодично помішуючи, на середньому вогні. Потім викладаємо томатне пюре, добре перемішуємо і протушиваем 1 хвилину. Далі відміряємо потрібну кількість макаронів, кидаємо їх в суп разом з томатною овочевий обсмаженням.
Варимо наш супчик з макаронами і м'ясом 5 хвилин до напівготовності. У самому кінці приготування додаємо за смаком сіль, мелений перець, лавровий листок і варити до повної готовності ще 5 хвилин. Зелень миємо, обсушуємо, подрібнюємо і посипаємо при подачі картопляного супу з макаронами.
Суп з макаронами в мультиварці
Інгредієнти: курка - 150 г; картопля - 2 шт.; макарони - 100 г; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; сіль, перець - за смаком; зелень - за бажанням; рослинне масло. Приготування Розглянемо ще один варіант як варити суп з макаронами. У чашу мультиварки наливаємо трохи масла, а потім викладаємо туди ж нарізані кубиками моркву і ріпчасту цибулю. В меню у мультиварки виставляємо режим «Випічка» і засікаємо 10 хвилин. Цим часом куряче філе і картоплю, шаткуємо на брусочки і потім додаємо до обсмаженою овочам.
Заливаємо всі продукти водою і встановлюємо на ній режим «Суп» на півтори години. Після години відкриваємо кришку мультиварки і висипаємо в суп, макарони. Все ретельно перемішуємо, додаємо спеції і солимо страву за смаком. Закриваємо кришку, залишаючи все варитися ще на півгодини. Перед подачею на стіл, розливаємо суп в тарілки і посипаємо зеленню. Ось і все, у нас вийшов чудовий суп з макаронами і куркою в мультиварці. Це досить просто і зовсім неважко, але зате його смак неодмінно порадує всіх своєю глибиною і насиченістю.
Рецепт молочного супу з макаронами
Інгредієнти: молоко - 500 мл; макарони - 150 г; сіль, цукор - за смаком; вершкове масло - 10 р. Приготування Отже, для приготування молочного супу з макаронами, готуємо спочатку всі інгредієнти. Макаронні вироби відварюємо до готовності в підсоленій воді, а потім обережно зливаємо і промиваємо їх. У каструлю наливаємо молоко, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після цього обережно викладаємо пасту, перемішуємо, додаємо дрібку солі, кладемо за смаком цукор і варимо на слабенькому вогні хвилинки 3. При подачі на стіл, розливаємо суп по порційних тарілках і кладемо шматочок масла.