Зараз ми вам розповімо рецепт приготування смачного і простого страви - макаронів з помідорами.
Макарони з помідорами і фаршем
Інгредієнти: макарони - 250 г; помідори - 2 шт.; фарш 250 г; часник - 3 зубчики; оливкова олія - 2 ст. ложки; сіль, перець, зелень - за смаком. Приготування Відварюємо макарони до готовності в підсоленій воді. Помідори нарізаємо кубиками і розминаємо їх, щоб утворилося пюре з соком. На сковороду з рослинною олією викладаємо фарш, додаємо сіль і перець за смаком і обсмажуємо до готовності. Фарш викладаємо, а потім на цю ж сковороду викладаємо подрібнений часник і нарізану зелень, обсмажуємо хвилини 2. З'єднуємо макарони з фаршем, зеленню і часником. Зверху викладаємо помідори, перемішуємо і протушиваем все разом ще хвилин 5 додаємо сіль і перець за смаком. Макарони з м'ясом і помідорами готові!
Макарони з креветками і помідорами
Інгредієнти: спагетті - 250 г; помідори великі - 3 шт.; креветки очищені - 250 г; базилік (зелень) - 30 г; часник - 2 зубчики; оливкова олія - 100 мл; сіль - за смаком. Приготування Відварюємо спагеті у великій кількості підсоленої води до готовності. Потім відкидаємо їх на друшляк. Очищені зубчики часнику і базилік поміщаємо в блендер, додаємо 80 мл оливкової олії і щіпку солі. Все це подрібнюємо до стану однорідної маси. 2 помідори нарізаємо скибочками, а один - кубиками. Креветки розморожуємо і обсмажуємо на оливковій олії 2 хвилини, а потім підсолюємо. Креветки перекладаємо в тарілку, а в цю сковороду викладаємо помідори, нарізані кубиками, додаємо сіль і перець за смаком і тушкуємо хвилин 5. В помідори викладаємо часниково-базиліковим суміш і перемішуємо. Вогонь вимикаємо, додаємо креветки і скибочки помідорів і перемішуємо. Викладаємо в сковороду спагетті і перемішуємо. Наші макарони з креветками готові!
Макарони з куркою і помідорами
Інгредієнти: куряче філе - 05 кг; макарони - 400 г; солодкий перець - 300 г; помідори - 400 р; часник - 3 зубчики; вершки - 200 мл; оливкова олія, зелень - за смаком; сіль, перець - за смаком. Приготування Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо й залишаємо хвилин на 15. Помідори обдаємо окропом і знімаємо з них шкірку. М'якоть нарізаємо кубиками. Точно так само ріжемо і перець. Подрібнюємо зелень. На сковороду наливаємо оливкову олію, викладаємо в нього подрібнений часник, обсмажуємо хвилини 2 а потім часник викидаємо. У це масло викладаємо філе і смажимо хвилин 7. Потім викладаємо солодкий перець і помідори. Заливаємо це все вершками, прогріваємо і знімаємо сковороду з вогню. Додаємо в сковороду відварені макарони і перемішуємо.