Давайте розглянемо з вами оригінальні рецепти приготування курячого філе з макаронами. Блюдо виходить досить смачним, ситним і при цьому не занадто калорійним, що допоможе вам не турбуватися про фігуру.
Макарони з курячим філе в мультиварці
Інгредієнти: філе куряче - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; свіжий помідор - 2 шт.; макарони; приправи - за смаком. Приготування Отже, спочатку куряче філе гарненько промиваємо під проточною водою, потім обсушуємо його, обрізаємо пленочки і нарізаємо м'ясо невеликими шматочками. Чистимо цибулину від лушпиння, подрібнюємо і дрібно нарізаємо. Помідори промиваємо і шаткуємо невеликими шматочками. Тепер в чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо в нього курку, включаємо програму «Випічка» і виставляємо час готовності на 30 хвилин. Хвилин через 15 відкриваємо кришку мультиварки і додаємо до м'яса нарізані овочі, трохи підсолюємо і все добре перемішуємо. Продовжуємо готувати курку до закінчення режиму, після чого знову відкриваємо кришку і додаємо в чашу сухі макаронні вироби. Вміст ретельно перемішуємо, а потім наливаємо воду і виставляємо режим «Плов».
По закінченні приблизно 25 хвилин, наші смачні макарони з курячим філе готові. Подаємо блюдо гарячим, посипавши за бажанням зверху тертим сиром і подрібненою свіжою зеленню. В якості соусу можете подати до курки кетчуп, майонез або будь томатний соус за бажанням.
Макарони з курячим філе у вершковому соусі
Інгредієнти: куряче філе - 600 г; макарони; спеції - за смаком; олія рослинна; зелень кропу; вершкове масло - 50 г; біле сухе вино - 2 ст. ложки; гірчиця; жирна сметана - 15 ст. ложки; варене куряче яйце - 2 шт. Приготування Філе курки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими кубиками. Потім м'ясо підсолюємо, перчимо
за смаком і обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії до повної готовності, постійно помішуючи. Макарони тим часом окремо відварюємо в підсоленій воді і обережно відкидаємо на друшляк. Промиваємо їх холодною водою і залишаємо стікати. Далі розтоплюємо вершкове масло, додаємо гірчицю, сметану, біле сухе вино, рубані варені яйця і подрібнений свіжий кріп. З'єднуємо макарони з курячим філе і зверху поливаємо вершковим соусом . Все ретельно перемішуємо, підігріваємо і подаємо страву на стіл.