Смажена картопля з ковбасою - швидкий і смачний вечерю для всієї родини. Для того щоб його приготувати, вам знадобиться тільки бажання ситно поїсти і півгодини вільного часу. З цих двох інгредієнтів можна зробити практично все, що душі завгодно.
Тушкована картопля з ковбасою
Інгредієнти: картопля - 6 шт.; улюблена ковбаса - 05 кг; цибуля ріпчаста - 1 шт.; болгарський перець - 2 шт.; масло рослинне - 3 ст. л.; сіль, перець і спеції - за смаком. Приготування Картоплю чистимо, промиваємо та нарізаємо кубиками. У сковороді розігріваємо масло і тушкуємо на повільному вогні картоплю до тих пір, поки він не стане рум'яним. Періодично помішуємо, накриваємо кришкою. Ковбасу нарізаємо соломкою. Очищаємо цибулю, промиваємо перець і видаляємо серцевину. Овочі нарізаємо півкільцями і додаємо в сковороду. Тушкуємо інгредієнти до тих пір, поки перець не стане м'яким. Через 10 хвилин додаємо улюблені спеції, сіль і зелень. За таким же принципом картоплю з ковбасою можна приготувати в мультиварці.
Простий рецепт пирога з картоплею та ковбасою
Інгредієнти: кефір - 100 мл; вода - 100 мл; яйце куряче - 1 шт.; майонез - 30 г; розпушувач тіста - 1 пакетик; борошно - 2000 м; картопля - 3 шт.; масло вершкове - 40 г; вершковий сир - 100 г; ковбаса - 200 г; сіль - щіпка. Приготування Заводимо тісто, домашню ковбасу нарізаємо кубиками. Картоплю очищаємо і нарізаємо тонкими скибочками. Тісто ділимо на дві частини, викладаємо його на змащений маслом деко. Змащуємо основу пирога майонезом, викладаємо ковбасу, картоплю і вершковий сир. Солимо і перчимо за смаком, накриваємо випічку другою половиною тіста, змащуємо яйцем. Робимо кілька дірочок зверху, поміщаємо ситний десерт в духовку при температурі 180 градусів. Пиріг з ковбаси з картоплею в духовці буде готовий вже через годину.