Вернуться назад Распечатать

Картопля з ковбасою

Картопля з ковбасою
Смажена картопля з ковбасою - швидкий і смачний вечерю для всієї родини. Для того щоб його приготувати, вам знадобиться тільки бажання ситно поїсти і півгодини вільного часу. З цих двох інгредієнтів можна зробити практично все, що душі завгодно.

Тушкована картопля з ковбасою


Інгредієнти:

  • картопля - 6 шт.;

  • улюблена ковбаса - 05 кг;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • болгарський перець - 2 шт.;

  • масло рослинне - 3 ст. л.;

  • сіль, перець і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, промиваємо та нарізаємо кубиками. У сковороді розігріваємо масло і тушкуємо на повільному вогні картоплю до тих пір, поки він не стане рум'яним. Періодично помішуємо, накриваємо кришкою. Ковбасу нарізаємо соломкою. Очищаємо цибулю, промиваємо перець і видаляємо серцевину. Овочі нарізаємо півкільцями і додаємо в сковороду. Тушкуємо інгредієнти до тих пір, поки перець не стане м'яким. Через 10 хвилин додаємо улюблені спеції, сіль і зелень. За таким же принципом картоплю з ковбасою можна приготувати в мультиварці.

    Простий рецепт пирога з картоплею та ковбасою


    Інгредієнти:

  • кефір - 100 мл;

  • вода - 100 мл;

  • яйце куряче - 1 шт.;

  • майонез - 30 г;

  • розпушувач тіста - 1 пакетик;

  • борошно - 2000 м;

  • картопля - 3 шт.;

  • масло вершкове - 40 г;

  • вершковий сир - 100 г;

  • Картопля з ковбасою

  • ковбаса - 200 г;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Заводимо тісто, домашню ковбасу нарізаємо кубиками. Картоплю очищаємо і нарізаємо тонкими скибочками. Тісто ділимо на дві частини, викладаємо його на змащений маслом деко. Змащуємо основу пирога майонезом, викладаємо ковбасу, картоплю і вершковий сир. Солимо і перчимо за смаком, накриваємо випічку другою половиною тіста, змащуємо яйцем. Робимо кілька дірочок зверху, поміщаємо ситний десерт в духовку при температурі 180 градусів. Пиріг з ковбаси з картоплею в духовці буде готовий вже через годину.