Вернуться назад Распечатать

Куряче філе з сиром

Куряче філе з сиром
Курка - унікальний продукт, який відмінно поєднується з безліччю інгредієнтів. Ми пропонуємо вам кілька рецептів приготування курячого філе з сиром. Кожне з наведених нижче страв по-своєму смачне. Вибирайте те, що сподобалося більше, і швидше готувати!
Куряче філе під сиром
Інгредієнти:

  • філе куряче - 6 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • сир - 150 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • кріп, сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Куряче філе миємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл. Кожен шматочок відбиваємо, солимо і перчимо за смаком. На сковороду з рослинною олією викладаємо наші відбивні і обсмажуємо з двох боків до утворення рум'яної скоринки. До готовності доводити не обов'язково. Потім перекладаємо їх на деко. Готуємо соус: сметану змішати з подрібненою зеленню, часником, пропущеним через прес, сіллю і перцем за смаком. Курку змащуємо отриманим соусом і зверху посипаємо тертим сиром. Запікаємо в духовці при температурі 200 градусів хвилин 20-25.
    Куряче філе, фаршироване сиром
    Інгредієнти:

  • філе куряче - 4 шт.;

  • сир твердий - 200 г;

  • масло вершкове - 100 г;

  • зелень кропу - за смаком;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно, панірувальні сухарі;

  • рослинна олія для смаження;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Відбиваємо куряче філе, солимо і перчимо за смаком. Твердий сир натираємо на тертці і змішуємо його з подрібненою зеленню кропу. На філе викладаємо сирну начинку і шматочок масла, загортаємо як голубець. Обвалюємо його в борошні, потім макаємо в збите яйце, а потім обвалюємо в панірувальних сухарях . Обсмажуємо на сковороді з розігрітим вершковим маслом. Після чого перекладаємо куряче філе з сиром всередині у форму для запікання, зверху прикриваємо її фольгою і доводимо до готовності (хвилин 20) в розігрітій до 180 градусів духовці.
    Куряче філе з плавленим сиром
    Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • плавлений сир в баночці - 1 шт.;

  • зелень кропу, петрушки, сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю дрібно ріжемо і викладаємо на сковороду з рослинним маслом. Тим часом тремо на тертці моркву і також кладемо до цибулі, обсмажуємо все разом ще 2-3 хвилини. Після цього викладаємо шматочки курячого філе, перемішуємо і смажимо хвилин 5 додаємо сіль і перець за смаком. Тепер викладаємо плавлений сир, добре перемішуємо і готуємо хвилин 20 періодично помішуючи, щоб курка не пригоріла. Хвилин за 5 до кінця додаємо подрібнену зелень кропу і петрушки.
    Куряче філе, запечене з сиром
    Інгредієнти:

  • філе куряче - 2 шт.;

  • цибуля - 150 г;

  • сир - 250 г;

  • олія оливкова - 1 ст. ложка;

  • майонез, сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Цибулю нарізаємо півкільцями. Куряче філе нарізаємо шматочками як для відбивних. Кожен з них акуратно відбиваємо з двох сторін, солимо і перчимо. У форму для запікання наливаємо оливкову олію, викладаємо підготовлені шматочки філе і посипаємо їх нарізаною цибулею. Зверху кладемо трохи домашнього майонезу і посипаємо тертим сиром. Відправляємо хвилин на 25-30 в духовку, нагріту до 200 градусів. Потім вогонь зменшуємо до 150 градусів і готуємо ще 5 хвилин.
    Куряче філе з грибами і сиром
    Інгредієнти:

  • куряче філе - 600 г;

  • сир - 150 г;

  • печериці - 200 г;

  • цибуля - 100 г;

  • сметана - 170 г;

  • майонез - 170 г;

  • Куряче філе з сиром

  • петрушка - 1 пучок;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Куряче філе нарізаємо шматочками бажаної величини і відбиваємо. Розкладаємо їх на деку. Печериці нарізаємо невеликими шматочками, цибулю дрібно кришимо, сир тремо на тертці, додаємо майонез, сметану і сіль за смаком. Все це гарненько вимішуємо. Викладаємо підготовлену суміш на кожен шматочок м'яса. Запікаємо куряче філе з печерицями та сиром в духовці при температурі 180-200 градусів 30-40 хвилин.