Картопля з курячим філе - це ситний і смачний обід, який поєднує в собі поживність м'яса і користь овочів. А ніжна консистенція страви буде хвилювати апетит кожного гостя.
В першу чергу хочемо ознайомити читачів з новим рецептом смаженої картоплі з курячим філе, який як ніякий інший буде корисний тим, кому часто доводиться готувати на швидку руку.
Смажена картопля з курячим філе
Інгредієнти: картопля - 05 кг; куряче філе - 250 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; часник - 2 зубчики; майонез - 2 ст. л.; масло рослинне - 2 ст. л.; сіль і спеції - за смаком; зелень сушена - 1 ст. л. Приготування Очищаємо часник і цибулю, дрібно кришимо. Куряче філе розморожуємо і нарізаємо кубиками середнього розміру. Далі маринуємо м'ясо в майонезі, нашаткованих цибулі і часнику і спеції і залишаємо настоятися протягом півгодини. В цей час промиваємо картоплю, очищаємо і нарізаємо кубиками.
Після того, як курка досить промаринувалася, підсмажуємо її на сковороді, змазаній рослинною олією. Як тільки м'ясо підрум'яниться, додаємо картоплю і накриваємо кришкою. Смажимо інгредієнти до готовності, періодично помішуючи. У завершенні додаємо зелень. За цією ж схемою можна приготувати не менш смачну тушковану картоплю з курячим філе.
Запечена картопля з курячим філе
Інгредієнти: картопля - 1 кг; куряче філе - 05 кг; майонез - 100 г; часник - 3 зубчики; сир твердих сортів - 200 г; масло рослинне - 1 ст. л.; спеції - за смаком. Приготування Картоплю промиваємо, очищаємо, нарізаємо тонкими пластинками і змішуємо зі спеціями в окремій мисці. Потім викладаємо її рівномірним шаром на деко, змащене маслом. Філе розморожуємо, промиваємо та нарізаємо, присмачую спеціями і викладаємо зверху картоплі. Сир натираємо на крупній тертці, змішуємо з домашнім майонезом і подрібненим часником, а потім отриманим соусом поливаємо все блюдо. Далі поміщаємо лист в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину. Перед подачею прикрашаємо порції свіжою зеленню.