Ви коли-небудь задавалися питанням: "Що можна приготувати з сосисок?". Якщо так, то ця стаття - короткий збірник рятівних рецептів на всі випадки життя.
Що можна приготувати з сосисок на швидку руку?
Ви збираєтеся на роботу і часу на сніданок не залишається? Або ви шукайте швидкі рецепти снеків, а друзі вже чекають вас з келихом пива? Тоді приготуйте сосиски в тісті . Не треба боятися, цей рецепт займе лічені хвилини.
Інгредієнти: сосиски - 6 шт; листкове тісто - 1 упаковка; кетчуп; яйце - 1 шт. Приготування Тісто розкачуємо на посипаній борошном поверхні. Розрізаємо пласт на квадрати за розмірами рівні сосискам. На край кожного квадрата кладемо сосиску, поливаємо її кетчупом і звертаємо все в рулет. Змащуємо рулет збитим яйцем і випікаємо 15 хвилин при 200°С.
Ще швидшим цей рецепт може стати, якщо замінити тісто розкатаним м'якушкою тостового хліба. Обгорніть ним сосиску як тістом, занурте рулет в яйце і обваляйте в паніровці, після чого обсмажуйте до золотистого кольору на рослинній олії.
Що можна приготувати з сосисок і сиру: сирні кекси
Інгредієнти: натуральні курячі сосиски - 500 г; сушений ріпчаста цибуля - 1 ч. ложка; борошно - 3 ст.; розпушувач - 2 ч. ложки; тертий твердий сир - 2 ст.; кефір - 3/4 ст. Приготування Сосиски нарізаємо і обсмажуємо, змішавши з сушеним цибулею прямо на сковороді. Як тільки вони підрум'яняться, остуджуємо і кладемо в миску. З борошна, розпушувача і кефіру замішуємо густе тісто. Приправляємо його сіллю і перцем, а потім змішуємо з тертим твердим сиром. Додаємо сосиски і розкладаємо масу по формах для мафінів. Випікаємо блюдо в розігрітій до 180 °С духовці 15-18 хвилин.
Що можна приготувати з сосисок і картоплі?
Інгредієнти: оливкова олія - 1 ст. ложка; картопля - 500 г; натуральні сосиски - 500 г; ріпчаста цибуля - 1 шт.; болгарський перець - 1 шт.; селера - 1 стебло; морква - 1 шт.; томатний соус - 350 р. Приготування У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому очищену і нарізану картоплю до золотистої скоринки. В середині готування додаємо до картоплі шматочки натуральних сосисок, тих, які продаються в оболонці з кишки. Кладемо нарізану перець і ріпчасту цибулю, моркву, селеру і продовжуємо готування ще 5 хвилин, постійно помішуємо вміст сковороди і чекаючи моменту, коли сосиски покриються золотистою скоринкою. Потім заливаємо вміст сковороди томатним соусом, зменшуємо вогонь і тушкуємо страву під кришкою 15 хвилин.
Що можна приготувати з сосисок і макаронів на вечерю?
Це страва з пасти і сосисок готується буквально в одному посуді. Немає необхідності в покупці мультиварки, коли на виручку приходять такі прості і смачні страви.
Інгредієнти: оливкова олія - 1 ст. ложка; сосиски - 500 г; паста - 250 г; ріпчаста цибуля - 2 шт.; часник - 2 зубчики; курячий бульйон - 2 ст.; томатний соус - 300 мл; вершки - 1/2 ст.; сіль, перець - за смаком; твердий сир - 1 ст.; зелену цибулю. Приготування На сковороду наливаємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому нарізані сосиски до золотистого кольору. Додаємо до сосисок тонкі півкільця цибулі і чекаємо, поки вони набудуть легкий карамельний відтінок, потім кладемо пропущений через прес часник і готуємо все ще 30 хвилин. Перекладаємо все в каструльку або жаровню, заливаємо сумішшю томатного соусу, вершків і бульйону, додаємо сіль з перцем і саму пасту. Накриваємо ємність з стравою кришкою і залишаємо все на слабкому вогні хвилин на 15. Як тільки паста буде готова, посипаємо блюдо тертим твердим сиром, нарізаним зеленим цибулею і подаємо до столу.