Наближається Новий Рік. Для багатьох з нас скоро виникне питання - що поставити на новорічний стіл? Незамінними в цьому випадку стануть страви з курки, зокрема, відбивні. Тому зараз ми з вами дізнаємося, як приготувати курячі відбивні.
Куряча відбивна з грибами
Інгредієнти: курячі грудки - 2 шт.; гриби - 500 г; гірчиця - 2 ст. ложки; оливкова олія - 2 ст. ложки; пиво - 2 ст. ложки; мускатний горіх, сіль, петрушка, кукурма, чорний перець. Приготування Куряче м'ясо потрібно відокремити від кістки. Потім ми ріжемо його на шматки, відразу після цього змішуємо пиво, корицю, оливкову олію і спеції. У цій суміші протягом сорока хвилин маринуємо відбивні. Потім загортаємо м'ясо у фольгу і запікаємо приблизно півгодини в духовці. У невеликій кількості олії обсмажуємо гриби, в кінці смаження додаємо часник, сіль, перець і мускатний горіх. Ці масу додаємо до м'яса і готову страву посипаємо подрібненою петрушкою.
Курячі відбивні з ананасами
А ось любителям ніжного смаку можна запропонувати рецепт курячих відбивних з ананасами. Їх можна запікати в духовці, так і смажити на сковороді.
Інгредієнти: куряче філе - 500 г (2 шт.); ананаси консервовані - 1 банку (при цьому ананаси повинні бути нарізані кружечками); борошно - 2-3 ст. ложки; яйця - 2 шт.; сіль, перець - за смаком. Приготування Моєму куряче філе і нарізаємо шматочками товщиною приблизно 1 див Відбиваємо їх спеціальним молотком, солимо, обвалюємо в борошні. На кожен шматочок м'яса кладемо кружечок ананаса. У сковороду наливаємо олію, укладаємо туди відбивні ананасами вгору. Через 4-5 хвилин перевертаємо на інший бік. Є й інший варіант приготування курячих відбивних з ананасами. Битки, змащені майонезом, викладають на деко з рослинним маслом. На битки кладемо ананаси, трохи посипаємо їх перцем і сіллю, зверху натираємо сир і ставимо в духовку на півгодини.
Ось так виходить дуже смачне блюдо. Але на цьому не закінчуються варіанти страв з курячого м'яса. І ми з вами продовжуємо вивчати, як готувати курячі відбивні.
Курячі відбивні з помідорами
Інгредієнти: куряче філе - 500 г; помідор - 3 шт.; сир - 200 г; олія рослинна; сіль, спеції - за смаком; часник - 2 зубчики; майонез - 1 банка. Приготування Цей рецепт курячих відбивних починається з того, що потрібно нарізати куряче філе скибочками, і кожен з них злегка відбити. Далі змащуємо всі шматочки майонезом. Нарізаємо цибулю і гриби, обсмажуємо на рослинному маслі. Скибочки філе кладемо на змащений маслом деко, зверху на них кладемо цибулю з печерицями. Накриваємо їх помідорами. Ставимо в духовку на двадцять хвилин при 200 градусах, після цього посипаємо відбивні начинкою з сиру. Випікаємо ще десять хвилин і смачне блюдо готове до подачі на стіл.