Вернуться назад Распечатать

Курячі крильця в медовому соусі

Курячі крильця в медовому соусі
Курячі крильця в медовому соусі, просочені і хрусткі, можна справді вважати сучасним делікатесом. В їх приготуванні немає нічого складного, проте результати виконаної роботи є настільки вражаючими, що готувати ви захочете їх знову і знову! Рецепт крильця в медовому соусі - це справжній скарб для господинь, готових дивувати своїх гостей щоразу, готуючи цю страву різними способами.

Рецепт крил в медово-соєвому соусі


Інгредієнти:

  • курячі крильця - 500 г;

  • ананаси консервовані - 1 банка;

  • соєвий соус - 4 ст. л.;

  • мед - 2 ст. л.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • картопля - 5 шт.;

  • масло вершкове - 20 г;

  • сіль і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Крильця розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і нарізаємо на три частини. Далі займемося маринадом: у мисці змішуємо соєвий соус, мед, улюблені спеції і три столові ложки сиропу з банки з ананасами. Після чого заливаємо м'ясо отриманим соусом і залишаємо маринуватися протягом півгодини.
    Тепер промиваємо і очищаємо картоплю, нарізаємо тонкими пластинками. Цибулю також очищаємо і нарізаємо півкільцями. Починаємо розігрівати духовку. Гарненько змащуємо деко вершковим маслом, розкладаємо картоплю, зверху кладемо цибульні кільця. Потім розкладаємо крильця і красиво нарізані скибочки ананасів. Тепер все блюдо заливаємо маринадом і поміщаємо лист в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Через це час крильця слід перевернути і запікати ще гаряче близько 20 хвилин.
    Наступний рецепт курячих крилець в медовому соусі на сковороді гарантує приготування ніжного м'яса і смачного гарніру з такою ж легкістю.

    Курячі крильця в медовому соусі на сковороді


    Інгредієнти:

  • курячі крильця - 1 кг;

  • соєвий соус - 3 ст. л.;

  • мед - 2 ст. л.;

  • часник - 3-4 зубчики;

  • імбир свіжий - 2 см;

  • томатна паста - 3ст. л.;

  • масло вершкове - 20 г;

  • масло рослинне - 3 ст. л.;

  • сіль і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Крильця розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і розрізаємо на дві частини. Потім маринуємо м'ясо в окремій мисці. Спочатку поливаємо соєвим соусом, а потім рослинним маслом. Залишаємо курку маринуватися протягом півгодини.
    Після чого застеляємо деко фольгою, розкладаємо крильця і запікаємо протягом тридцяти хвилин при температурі 180 градусів. В цей час готуємо медову глазур. Чистимо і дрібно нарізаємо часник і імбирний корінь. Далі розтоплюємо на сковороді вершкове масло, мед, соєвий соус і розведену водою томатну пасту. Потім виймаємо курячі крильця з духовки, покласти в сковороду, перевертаючи, для рівномірного покриття глазур'ю з усіх боків. Після чого виймаємо м'ясо зі сковороди і залишаємо остуджуватися.
    А наш останній спеціально підібраний рецепт крил в медовому соусі вразить гостей найтоншим смаком і чудовим ароматом.

    Крильця в медовому соусі


    Інгредієнти:

  • курячі крильця - 1 кг;

  • мед - 3 ст. л.;

  • волоські горішки;

  • соєвий соус - 3 ст. л.;

  • масло рослинне - 3 ст. л.;

  • сіль і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Приготування страви починаємо з соусу. Очищаємо волоські горішки від шкаралупи, ядра подрібнюємо в блендері. Після чого змішуємо горіхи з соєвим соусом і медом. Далі додаємо рослинне масло і все змішуємо. Курячі крильця розморожуємо, промиваємо,
    Курячі крильця в медовому соусі
    підсушуємо і обмазуємо отриманим маринадом, при бажанні для зручності можна нарізати кожне крильце.
    Деко застеляємо фольгою і викладаємо м'ясо. Запікаємо страву в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин. Після чого додаємо вогонь і готуємо до покриття крилець хрусткою рум'яною скоринкою. Подавати можна з гарніром, так і без. При бажанні прикрашаємо часточками лимона або свіжою зеленню.
    Шукайте ще рецепти приготування цієї птиці, тоді радимо спробувати зробити крильця до пива або курячі крильця в аерогрилі .