Вернуться назад Распечатать

Курка з овочами на пару

Курка з овочами на пару
Курка на пару - корисний дієтичний продукт, який можна їсти у великих кількостях людям, що сидять на дієтах. А щоб зробити смак м'яса більш насиченими різноманітним, подайте до нього соуси або свіжі овочі. Давайте розглянемо з вами, як правильно приготувати курку з овочами на пару.

Рецепт курки з овочами на пару


Інгредієнти:

  • куряча грудка - 300 г;

  • кукурудза заморожена - 100 г;

  • стручкова квасоля - 100 г;

  • зелений горошок - 100 г;

  • морква - 1 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Підготовлені порційні курячі шматочки викладаємо на решітку пароварки, присипаємо спеціями, покриваємо тертою морквою, кукурудзою, стручковою квасолею і зеленим горошком. Готуємо страву на пару хвилин 20 - 30 в залежності від моделі вашого пристрою і обсягу їжі.

    Курка на пару в пароварці з овочами


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 500 г;

  • сир - 100 г;

  • помідор - 1 шт.;

  • сметана;

  • цибулина - 1 шт.;

  • картопля - 4 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • капуста - 250 г;

  • квасоля стручкова - 200 г;

  • вода - 1 ст.;

  • спеції;

  • зелень.


  • Приготування
    Картоплю, цибулю, моркву, капусту, болгарський перчик чистимо, нарізаємо кубиками й викладаємо в чашу мультиварки-пароварки з невеликою кількістю масла. Потім додаємо стручкову квасолю, підсолюємо за смаком, приправляємо спеціями, перемішуємо і вливаємо воду. Куряче філе розрізаємо порційними шматочками, посипаємо спеціями і викладаємо в контейнер-пароварку, змащену маслом. Філе промазати сметаною, на кожен шматочок кладемо часточку помідорчика і пласт сиру. Встановлюємо контейнер в мультиварку, закриваємо кришкою і готуємо страву в режимі «Плов» до сигналу готовності.

    Курка на пару в мультиварці з овочами


    Інгредієнти:

  • куряча грудка - 4 шт.;

  • соус соєвий - 50 мл;

  • сухий часник - 1 ч. ложка;

  • спеції.
  • Курка з овочами на пару


    Приготування
    Отже, курячі грудки промиваємо, обсушуємо, обрізаємо пленочки і шкірочки. Після цього трохи натираємо їх перцем і сіллю. Тепер беремо пакет для запікання, наливаємо в нього соєвий соус, засипаємо часник і приправи і закладаємо курячі грудки. У форму мультиварки наливаємо кілька склянок води, викладаємо курку, виставляємо режим «Варка на пару» і час - на 40 хвилин. Як тільки ви почуєте сигнал, сміливо виймаємо м'ясо, викладаємо готову ніжну курку на красиве блюдо і подаємо м'ясо гарячим, зі свіжою зеленню, овочами, а зверху поливаємо все соусом з пакету!