Якщо у вас в холодильнику залишився невеликий шматочок ковбаски, то з нього можна зробити повноцінне, ситне і смачне блюдо. Не вірите? Тоді пропонуємо вашій увазі цікаві і прості рецепти приготування смаженої ковбаси.
Смажена капуста з ковбасою
Інгредієнти: ковбаса напівкопчена - 500 г; капуста - 200 г; цибулина - 1 шт.; морква - 1 шт.; вода - 05 склянки; томатна паста - 4 ст. ложки; часник - 1 зубчик; сіль, перець - за смаком; рослинне масло - для смаження. Приготування Ріпчасту цибулю чистимо і дрібненько шаткуємо. Моркву миємо, очищаємо і натираємо на терочке. Ковбасу нарізаємо невеликими кубиками або соломкою. З капусти, знімаємо верхні листки і дрібно шаткуємо, а часник пропускаємо через часникодавку. Підготовлені овочі пасеруємо на середньому вогні у великій кількості олії. Після цього додаємо шматочки ковбаси, обсмажуємо приблизно 3 хвилини і викладаємо капусту. Все перемішуємо і готуємо страву на помірному вогні, постійно помішуючи, до готовності. В завершенні всього, приправляємо спеціями, солимо за смаком, кладемо томатну пасту і часник. Готову капусту з ковбасою посипаємо зеленню і подаємо на стіл.
Салат зі смаженою ковбасою
Інгредієнти: ковбаса - 300 г; буряк - 1 шт.; морква - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; огірки солоні - 2 шт.; майонез для заправки; оливкова олія - 30 мл; сметана - 2 ст. ложки; гірчиця - за смаком; сіль - за смаком; зелень - для прикраси. Приготування Ковбасу нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо її на оливковій олії. Потім знімаємо з вогню, перекладаємо в тарілку і додаємо гірчицю. Буряк c морквою відварюємо до готовності в підсоленій воді. Після цього овочі охолодити, очистити, подрібнюємо і змішуємо з ковбасою. Додаємо за смаком сіль, приправляємо домашнім майонезом і перемішуємо. Перекладаємо готовий салат в глибоку чашу, посипаємо зеленню і поливаємо сметаною.
Смажена картопля з ковбасою
Інгредієнти: картопля - 1 кг; варена ковбаса - 500 г; цибулина - 3 шт.; рослинна олія; сіль, перець - за смаком. Приготування Картоплю чистимо, ріжемо скибочками, викладаємо на розігріту сковорідку, додаємо подрібнену цибулю, сіль, перець за смаком і смажимо до готовності. Потім викладаємо її на тарілку і окремо обсмажуємо ковбасу, нарізану кружальцями. Подаємо страву до столу з будь-яким соусом.