Вернуться назад Распечатать

Смажена ковбаса

Смажена ковбаса
Якщо у вас в холодильнику залишився невеликий шматочок ковбаски, то з нього можна зробити повноцінне, ситне і смачне блюдо. Не вірите? Тоді пропонуємо вашій увазі цікаві і прості рецепти приготування смаженої ковбаси.

Смажена капуста з ковбасою


Інгредієнти:

  • ковбаса напівкопчена - 500 г;

  • капуста - 200 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • вода - 05 склянки;

  • томатна паста - 4 ст. ложки;

  • часник - 1 зубчик;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинне масло - для смаження.


  • Приготування
    Ріпчасту цибулю чистимо і дрібненько шаткуємо. Моркву миємо, очищаємо і натираємо на терочке. Ковбасу нарізаємо невеликими кубиками або соломкою. З капусти, знімаємо верхні листки і дрібно шаткуємо, а часник пропускаємо через часникодавку. Підготовлені овочі пасеруємо на середньому вогні у великій кількості олії. Після цього додаємо шматочки ковбаси, обсмажуємо приблизно 3 хвилини і викладаємо капусту. Все перемішуємо і готуємо страву на помірному вогні, постійно помішуючи, до готовності. В завершенні всього, приправляємо спеціями, солимо за смаком, кладемо томатну пасту і часник. Готову капусту з ковбасою посипаємо зеленню і подаємо на стіл.

    Салат зі смаженою ковбасою


    Інгредієнти:

  • ковбаса - 300 г;

  • буряк - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • огірки солоні - 2 шт.;

  • майонез для заправки;

  • оливкова олія - 30 мл;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • гірчиця - за смаком;

  • сіль - за смаком;

  • зелень - для прикраси.


  • Приготування
    Ковбасу нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо її на оливковій олії. Потім знімаємо з вогню, перекладаємо в тарілку і додаємо гірчицю. Буряк c морквою відварюємо до готовності в підсоленій воді. Після цього овочі охолодити, очистити, подрібнюємо і змішуємо з ковбасою. Додаємо за смаком сіль, приправляємо домашнім майонезом і перемішуємо. Перекладаємо готовий салат в глибоку чашу, посипаємо зеленню і поливаємо сметаною.

    Смажена картопля з ковбасою


    Інгредієнти:
    Смажена ковбаса


  • картопля - 1 кг;

  • варена ковбаса - 500 г;

  • цибулина - 3 шт.;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, ріжемо скибочками, викладаємо на розігріту сковорідку, додаємо подрібнену цибулю, сіль, перець за смаком і смажимо до готовності. Потім викладаємо її на тарілку і окремо обсмажуємо ковбасу, нарізану кружальцями. Подаємо страву до столу з будь-яким соусом.