Як смачно приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним? Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з будь-яким гарніром на ваш вибір!
Яловичина з цибулею
Інгредієнти: м'якоть яловичини - 1 кг; цибулина - 4 шт.; рослинне масло - 5 ст. ложок; спеції; каррі - 1 ч. ложка; зелень. Приготування Зараз розповімо, як смажити яловичину з цибулею. М'якоть промиваємо, зрізаємо пленочки і обсушуємо. Потім нарізаємо м'ясо невеликими порційними шматочками, вагою близько 40 р. чистимо Цибулину і шаткуємо товстими кільцями. Підготовлені шматочки яловичини викладаємо на сковороду з рослинним маслом і смажимо до утворення рум'яної скоринки на помірному вогні.
Після чого зменшуємо полум'я, кладемо цибулю і, окропивши рослинним маслом, готуємо хвилин 20. В кінці приготування страву підсолюємо і перчимо за смаком. Подаємо яловичину з цибулею з салатом зі свіжих овочів, прикрасивши зеленню і посипавши карі .
Смажена яловичина з цибулею
Інгредієнти: яловичина - 500 г; томатна паста - 2 ст. ложки; сметана - 1 ст. ложка; цибулина - 2 шт.; борошно - 1 ст. ложка; рослинна олія; спеції. Приготування Беремо нежирну яловичину, промиваємо її холодною водою, нарізаємо кубиками і злегка відбиваємо. Потім солимо, перчимо м'ясо за смаком, кладемо на сковороду в розігріту олію і обсмажуємо до утворення скоринки.
Далі додаємо половину тертої моркви і цибулі, ретельно перемішуємо. Ці овочі додадуть м'ясу чудовий аромат і світло-коричневий колір. Потім кладемо трохи томатної пасти і готуємо всі разом, перемішавши, близько 20 хвилин.
Після цього наливаємо трохи кип'яченої води і залишаємо м'ясо на слабкому вогні тушкуватися. Залишився нарізану цибулю пасеруємо на окремій сковороді до золотистого кольору, додаємо борошно і обсмажуємо її, безперервно помішуючи. Потім знімаємо з плити, розбавляємо борошно кип'яченою водою і з'єднуємо з тушкованим м'ясом і овочами. Все ретельно перемішуємо, даємо прокипіти 5-7 солимо, додаємо сметану, лавровий листочок і вимикаємо вогонь.
Рецепт тушкованої яловичини з цибулею
Інгредієнти: філе яловичини - 1 кг; червоне напівсолодке вино - 2 ст.; цибулина - 2 шт.; рослинна олія; спеції. Приготування Яловичину нарізаємо соломкою, рубаємо цибулю дрібними кубиками і пасеруємо його на рослинному масло до золотавого кольору. Потім додаємо м'ясо, солимо, перчимо і смажимо на середньому вогні 7-10 хвилин. Після цього заливаємо яловичину вином і тушкуємо з цибулею до готовності.