Сендвіч - в перекладі з англійської, означає бутерброд з двох або декількох шарів хліба з різноманітними начинками. По своїй формі ця закуска може бути трикутної та прямокутної. Сендвіч можна купити у всіх фастфудах, а можна приготувати в домашніх умовах. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування сендвіча, і ви виберіть для себе найбільш підходящий.
Сендвіч з куркою
Інгредієнти: хліб - 100 г; куряче філе - 1 шт.; сир Гауда - 50 г; сир Буко - 30 г; помідор - 1 шт.; листя салату - 50 р. Приготування Рецепт приготування сендвіча з куркою досить простий. Беремо куряче філе, злегка відварюємо в підсоленій воді і нарізаємо тонкою соломкою приблизно по 2 см завтовшки. Хліб нарізаємо однаковими шматочками і робимо з них тости. Потім намазуємо один шматочок хліба сиром Буко, зверху кладемо скибочку сиру Гауда і скибочку курячого м'яса. Накриваємо другим шматочком хліба, змазаним з обох сторін сиром Буко. На верхній хліб кладемо лист салату і кружечок помідора. Розрізаємо отриманий бутерброд по діагоналі, і у нас виходить два трикутних сендвіча з куркою.
Австрійський сендвіч
Інгредієнти: багет - 05 шт.; листя салату - 30 г; помідор - 1 шт.; свіжий огірок - 1 шт.; бекон - 30 г; сир - 30 г; шинка - 30 г; цибуля ріпчаста - 05 шт.; соуси, гірчиця - за смаком. Приготування Отже, для того щоб приготувати австрійський сендвіч, ми з вами беремо багет і акуратно розрізаємо вздовж на дві рівні половинки. Обидві внутрішні сторони рясно намазуємо соусами і гірчицею. Потім викладаємо всі інгредієнти шарами: спочатку листя салату, потім порізану кружальцями помідор, зверху порізаний свіжий огірок. Далі кладемо тонкі скибочки бекону, сир і порізану шинку. Зверху маємо порізаний колечками і вимочений в оцті цибулю і накриваємо другою половиною багета. Австрійський сендвіч з шинкою і сиром готовий.
Сендвіч із лососем
Сендвіч з копченим лососем - відмінна закуска до будь-якого святкового столу,
просто прикрасити бутерброди зеленню, оливками, додайте трохи різнокольорових овочів і ваші гості просто не зможуть відірвати очей від такого приголомшливого страви.
Інгредієнти: копчений лосось - 300 г; хліб - 200 г; яйце - 2 шт.; масло рослинне - 50 г; лимонний сік - за смаком. Приготування Яйця відварюємо круто, чистимо і відокремлюємо білок від жовтка. Пропускаємо через м'ясорубку рибу і жовтки, додаємо масло і лимонний сік за смаком. Намазуємо отриману суміш на шматочки хліба і накриваємо зверху другим скибочкою.