Вернуться назад Распечатать

Сендвіч - рецепт

Сендвіч - рецепт
Сендвіч - в перекладі з англійської, означає бутерброд з двох або декількох шарів хліба з різноманітними начинками. По своїй формі ця закуска може бути трикутної та прямокутної. Сендвіч можна купити у всіх фастфудах, а можна приготувати в домашніх умовах. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування сендвіча, і ви виберіть для себе найбільш підходящий.

Сендвіч з куркою


Інгредієнти:

  • хліб - 100 г;

  • куряче філе - 1 шт.;

  • сир Гауда - 50 г;

  • сир Буко - 30 г;

  • помідор - 1 шт.;

  • листя салату - 50 р.


  • Приготування
    Рецепт приготування сендвіча з куркою досить простий. Беремо куряче філе, злегка відварюємо в підсоленій воді і нарізаємо тонкою соломкою приблизно по 2 см завтовшки. Хліб нарізаємо однаковими шматочками і робимо з них тости. Потім намазуємо один шматочок хліба сиром Буко, зверху кладемо скибочку сиру Гауда і скибочку курячого м'яса. Накриваємо другим шматочком хліба, змазаним з обох сторін сиром Буко. На верхній хліб кладемо лист салату і кружечок помідора. Розрізаємо отриманий бутерброд по діагоналі, і у нас виходить два трикутних сендвіча з куркою.

    Австрійський сендвіч


    Інгредієнти:

  • багет - 05 шт.;

  • листя салату - 30 г;

  • помідор - 1 шт.;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • бекон - 30 г;

  • сир - 30 г;

  • шинка - 30 г;

  • цибуля ріпчаста - 05 шт.;

  • соуси, гірчиця - за смаком.


  • Приготування
    Отже, для того щоб приготувати австрійський сендвіч, ми з вами беремо багет і акуратно розрізаємо вздовж на дві рівні половинки. Обидві внутрішні сторони рясно намазуємо соусами і гірчицею. Потім викладаємо всі інгредієнти шарами: спочатку листя салату, потім порізану кружальцями помідор, зверху порізаний свіжий огірок. Далі кладемо тонкі скибочки бекону, сир і порізану шинку. Зверху маємо порізаний колечками і вимочений в оцті цибулю і накриваємо другою половиною багета. Австрійський сендвіч з шинкою і сиром готовий.

    Сендвіч із лососем


    Сендвіч з копченим лососем - відмінна закуска до будь-якого святкового столу,
    Сендвіч - рецепт
    просто прикрасити бутерброди зеленню, оливками, додайте трохи різнокольорових овочів і ваші гості просто не зможуть відірвати очей від такого приголомшливого страви.
    Інгредієнти:

  • копчений лосось - 300 г;

  • хліб - 200 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • масло рослинне - 50 г;

  • лимонний сік - за смаком.


  • Приготування
    Яйця відварюємо круто, чистимо і відокремлюємо білок від жовтка. Пропускаємо через м'ясорубку рибу і жовтки, додаємо масло і лимонний сік за смаком. Намазуємо отриману суміш на шматочки хліба і накриваємо зверху другим скибочкою.