Вернуться назад Распечатать

Пиріжки з лаваша

Пиріжки з лаваша
Якщо вам хочеться пиріжків, але при цьому немає бажання довго стояти на кухні і місити тісто, ви можете приготувати ліниві пиріжки з лаваша, які виходять дуже смачними, і досить швидко готуються.
Рецептів пиріжків з лаваша існує безліч, але ми зібрали для вас найбільш вдалі з них.

Пиріжки з лаваша з сиром


Інгредієнти:

  • лаваш - 2 шт.;

  • твердий сир - 150 г;

  • плавлений сир - 100 г;

  • кріп і петрушка - за смаком;

  • рослинна олія для смаження;

  • спеції - за смаком.


  • Приготування
    Розріжте кожен лаваш на 4 частини, кожну частину покладіть по кілька пластинок твердого сиру і посипте його рубаною зеленню. Потім загорніть кожну частину в рулетик, і під час згортання, змастіть більшу частину рулету плавленим сиром . Він додасть пиріжкам м'якості.
    Готові пиріжки смажте на невеликій кількості олії, по 4-5 хвилин з кожного боку на середньому вогні під закритою кришкою.

    Пиріжки з лаваша з картоплею


    Інгредієнти:

  • тонкий лаваш - 3-4 шт.;

  • картопля - 4-6 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • рослинна олія для смаження;

  • сіль, чорний перець, коріандр.


  • Приготування
    Цибулю дрібно наріжте і обсмажте. Картоплю зваріть до готовності, і потовчіть з допомогою товкачика, потім змішайте її з цибулею, сіллю і спеціями. Кожен лаваш розріжте навпіл, покладіть начинку в кожну частину, загорніть лаваш конвертиком або рулетом і обсмажте на невеликому вогні з обох боків до появи рум'яної скоринки.

    Пиріжки з лаваша з капустою


    Інгредієнти:

  • лаваш - 2 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • капуста - 400 г;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Капусту наріжте і тушкуйте на рослинному маслі до м'якості. Яйце відварити, і поріжте дрібними кубиками. З'єднайте капусту з яйцем, вірменський лаваш розріжте навпіл і покладіть в кожну частину начинку. Поверніть лаваші в рулетики і обсмажте на сковороді з двох сторін до золотистого кольору.

    Пиріжки з лаваша з сиром


    Інгредієнти:

  • лаваш - 2-3 шт.;

  • сир - 300 г;

  • сир твердий - 100 г;

  • шинка - 100 г;

  • Пиріжки з лаваша
  • зелень будь - яка-за смаком;

  • часник - 1-2 зубчики.


  • Приготування
    Зелень вимити і дрібно порубаєте. Сир натріть на тертці, а шинку наріжте невеликими шматочками. Змішайте всі ці інгредієнти. Сир розімніть, додайте подрібнений часник, після чого з'єднайте сирну і сирну маси.
    Покладіть начинку на середину лаваша, скрутіть його конвертом, підігніть краю, і обсмажте на рослинній олії з обох сторін. Смажити потрібно недовго, до зарум'янювання лаваша. Подавайте блюдо в теплому вигляді.