Печінка тріски - дуже корисна і дієтична їжа, яка відмінно підходить навіть для людей, які слідкують за правильним харчуванням і своєю фігурою. Вона містить необхідні організму людини жири й вітаміни, що робить її прекрасним джерелом білка. Принадність печінки ще й у тому, що з неї можна приготувати безліч різноманітних страв, найпростішим з яких є звичайний бутерброд. Незважаючи на банальність це закуски, вона здивує вас своїм неперевершеним смаком, тому якщо ви вирішили спробувати щось нове, то рецепти бутербродів з печінки тріски припадуть дуже до речі.
Бутерброди з печінкою і цибулею
Інгредієнти: печінка тріски консервована - 240 г; яйце - 2 шт.; цибуля - 1/2 шт.; багет - 1шт. Приготування З лука зніміть шкірку, дрібно поріжте його і залийте окропом. Яйця зваріть круто, очистіть і теж дрібно наріжте. Додайте до них печінка тріски, розімніть її виделкою і все ретельно перемішайте, додавши трохи жиру з банки з печінкою. Потім перекладіть в цю суміш цибулю і знову все добре змішайте. Багет наріжте шматочками, підсушіть його в тостері. Викладіть на шматочки хліба підготовлену начинку і подавайте, посипавши при бажанні зеленню.
Бутерброди з паштетом з печінки
Інгредієнти: печінка тріски - 250 г; яйця - 4 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; вершкове масло - 50 г; твердий сир - 30 г; майонез - 1 ст. ложка; зелень - пучок. Приготування Яйця відваріть круто, дайте трохи охолонути, після чого почистіть. Зелень вимити і дрібно наріжте. Яйця, сир і цибулю порізати довільно, перекладіть в блендер, додайте до них печінка тріски, майонез, розм'якшене вершкове масло і зелень. Змішайте все до однорідного стану, а готовий паштет поставте в холодильник на 30-60 хвилин. Після цього намастіть його на звичайний хліб або на тости і насолоджуйтеся.
Бутерброди з печінкою минтая
Не менш смачною і корисною для здоров'я є печінка минтая, і ми радимо вам спробувати приготувати закусочні бутерброди з нею.
Інгредієнти: печінка минтая - 200 г; масло вершкове - 50 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; хліб будь - 150 г; зелень - за смаком. Приготування Хліб наріжте порційними шматочками, підсмажте їх з двох сторін на розпеченому маслі до хрусткої скоринки. Цибулю очистіть і поріжте кільцями. На кожен шматочок хліба розкладіть по колечка цибулі, зверху намажте печінкою минтая і посипте при бажанні мелкорубленной зеленню.
Любителям такої вишуканої закуски неодмінно сподобаються бутерброди з ікрою , які готувати дуже просто.