Бутерброди з сиром - відмінний варіант не тільки для смачного і поживного сніданку, але і для прикраси будь-якого святкового або фуршетного столу.
Бутерброди з сиром і ковбасою
Інгредієнти: батон - 1 шт.; сир - 200 г; ковбаса - 100 г; яйце - 3 шт.; помідор - 2 шт.; листя салату; майонез. Приготування Отже, для приготування бутербродів з сиром і помідорами, готуємо спочатку все інгредієнти: батон нарізаємо скибочками, ковбасу кільцями, помідори - тонкими пластинами, а сир тремо на тертці. Яйце відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо на дрібній тертці. В окремій мисці збиваємо яйця з сіллю, потім кожен шматочок батона в отриману суміш і обсмажуємо на сковороді. Потім злегка остуджуємо грінки , змащуємо тонким шаром майонезу, викладаємо помідори, ковбасу і посипаємо сиром. Ставимо все на 2 хвилинки в мікрохвильовку і підігріваємо до повного розплавлення сиру. Перед подачею на стіл посипаємо бутерброди з сиром, зеленню і тертим яйцем.
Бутерброди зі шпротами і сиром
Інгредієнти: сир - 100 г; шпроти - 200 г; помідор - 1 шт.; часник - 1 зубчик; майонез - за смаком; хліб. Приготування Зараз ми розповімо, як зробити часникові бутерброди з сиром. Хліб нарізаємо скибочками, кірку натираємо видавленим через прес часником, і змащуємо кожен шматочок тонким шаром майонезу. Зверху кладемо кружечки помідор, кілька шпротин і засипаємо тертим сиром. Відправляємо бутерброди в духовку і запікаємо протягом 5 хвилин при температурі близько 180 градусів. Готову страву приправляємо спеціями і прикрашаємо зеленню за смаком. Ось і все, запечені бутерброди з сиром готові.
Бутерброди з ананасом та сиром
Інгредієнти: білий хліб; консервовані кільця ананасів - 100 г; сир - 50 г; вершкове масло; гранатові зерна. Приготування Хліб ріжемо скибочками, змащуємо тонким шаром олії і викладаємо на сковороду. Зверху кладемо по кружечки ананаса, потім по платівці сиру і центр прикрашаємо бутерброди зернятками граната. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо на невеликому вогні до розплавлення сиру.
Бутерброди з плавленим сиром
Інгредієнти: листя салату; білий хліб; плавлений сир - 100 г; вершкове масло - 60 г; помідор - 1 шт.; зелень кропу - за смаком. Приготування Плавлений сир подрібнюємо шматочками. Кожен скибочку хліба змастити вершковим маслом. Зверху кладемо лист салату так, щоб він трохи звисав з хлібного скибочки, потім шматочок плавленого сиру і кружечок помідора. Прикрашаємо бутерброди подрібненим кропом, і подаємо до столу.