Помідори з часником і майонезом - це легка і швидка закуска до м'ясних гарнірів та страв з риби. Напевно, познайомившись з рецептом, ви будете готувати її кілька разів на тиждень, так як готується ця овочева нарізка за лічені хвилини. Подавати помідори з часником можна в доповненні до канапе, шашлику, салатів і різних напоїв. Для найкращого результату для цієї страви краще всього вибирати тверді овочі.
Класичний рецепт помідорів з майонезом
Інгредієнти: помідори - 500 г; часник -4 зубчики; петрушка і кріп - за смаком; майонез. Приготування Помідори промиваємо, очищаємо і нарізаємо кружечками. Укладаємо овочеві скибочки на красиве блюдо, прикрашаємо мелкорубленной зеленню. Зубчики часнику очистити, пропускаємо через чеснокодавку, укладаємо зверху. Останній штрих - крапля майонезу на кожному кружечку. Надати ще більш апетитний вигляд закуски допоможуть печериці або сухарики.
Якщо в запасі у вас є 15 хвилин вільного часу і кілька голодних гостей, подайте до святкового столу томати, приготовлені за наступним рецептом.
Помідори з часником, сиром і майонезом
Інгредієнти: помідори - 3 шт.; плавлений сирок - 3 шт.; часник - 2 зубчики; майонез - 3 ч. л; сіль, перець - за смаком; кріп - щіпка. Приготування Помідори промиваємо, очищаємо і нарізаємо кружечками. Зверху намазуємо плавлений сир, при бажанні його можна замінити будь-яким твердим, порізавши на тонкі скибочки. На сир акуратно поміщаємо мелкорубленний кріп, пропущені через чеснокодавку зубчики часнику. Завершуємо нашу маленьку композицію майонезом, посипаємо спеціями. При бажанні можна зробити маленькі кошики, розрізавши помідори на половинки, і наповнити начинкою. Додасть смаку мелкорубленное варене яйце. Або ж оформити дане блюдо можна у вигляді салату, просто змішавши всі інгредієнти між собою. Тепер ви знаєте, як приготувати помідори з часником і домашнім майонезом в будь-якому вигляді!