Рецепт тарталеток з сьомгою стане вашим маленьким кулінарним секретом і паличкою-виручалочкою перед важливим фуршетом або теплим прийомом гостей. Цікаво оформлена закуска доповнить будь-який стіл, додасть грації сервіровці і добре підійде до всіх напоїв. Тарталетки з начинкою з сьомги готуються швидко і просто. Спробуйте подати їх якось і ваші гості будуть в повному захваті!
Рецепт приготування тарталеток з сьомгою та сиром
Інгредієнти: улюблений сирний сир - 100 г; тарталетки - 1 упаковка; часник - 1 зубчик; кріп - 20 г; болгарський перець - 1 шт.; копчена сьомга - 100 р. Приготування В якості підстави В тарталетки викладаємо середнім шаром м'який сир, змішаний з мелкорубленной зеленню. Зверху кладемо трохи часнику, пропущеного через чеснокодавку. Сьомгу нарізаємо тонкими пластинками, красиво викладаємо зверху. Перець промиваємо, очищаємо від серцевини, нарізаємо кружечками і прикрашаємо нашу закуску.
Салат в тарталетках з сьомгою можна готувати з різних інгредієнтів! Можна експериментувати зі сміливими поєднаннями овочів і різних видів риб, м'яса і приправ.
Тарталетки з ікрою і сьомгою
Інгредієнти: тарталетки - 1 упаковка; яйце куряче - 4 шт.; ікра - 4 ст. л.; м'який сир - 150 г; часник - 1 зубчик; майонез - 2 ст. л.; креветки - 50 г; сьомга - 100 р. Приготування Яйця відварюємо і нарізаємо дрібними кубиками. Далі подрібнюємо м'який сир з допомогою терки, часник пропускаємо через чеснокодавкі, все змішуємо, заправляємо майонезом і підсолюємо. Креветки відварюємо і очищаємо. Сирно-яєчну масу викладаємо в тарталетки, прикрашаємо зверху шматочками сьомги, ікрою і креветками.
Закуска в тарталетках з сьомгою не обмежується тільки морепродуктів. Пропонуємо спробувати здивувати домашніх ніжними тарталетками з сьомгою і авокадо.
Тарталетки з сьомгою і авокадо
Інгредієнти: філе сьомги - 100 г; авокадо - 2 шт.; м'який сир - 40 г; лимонний сік - 4 ст. л.; тарталетки - 1 упаковка; кріп - за смаком. Приготування Авокадо промиваємо, очищаємо від шкірки і кісточки, ріжемо горіхи маленькими шматочками, заправляємо лимонним соком. Далі подрібнюємо авокадо в блендері разом з м'яким сиром, отриману масу викладаємо в тарталетки. Сьомгу нарізаємо тонкими пластинками, кладемо зверху. Прикрашаємо закуску промитої мелкорубленной зеленню. Можна урізноманітнити смак парою оливок.