У нашій сьогоднішній підбірці зібрані рецепти начинок з курки для тарталеток, крім того наведений рецепт приготування самих тарталеток для тих, хто не любить магазинні заготовки.
Тарталетки з куркою і сиром
Інгредієнти: борошно - 170 г; маргарин - 40 г; молоко - 40 г; яйце - 1 шт.; цукор - 1 ч. ложка; курка відварна - 200 г; сир - 100 г; майонез - 4 ст. ложки; мускатний горіх; зелень; оливки або маслини; сіль - за смаком. Приготування У молоці розчиняємо цукор, сіль, трохи борошна і жовток, добре все змішуємо. Маргарин розм'якшуємо, збиваємо, з'єднуємо з залишком борошна, і додаємо в приготовану масу.
Тісто добре вимішуємо, розкачуємо і вирізаємо кружечки за розміром форм. Вкладаємо кружечки у формочки, змащені маргарином, дно наколюємо виделкою. Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 240 градусів до утворення золотистої скоринки.
Варену курку дрібно ріжемо, сир натираємо на тертці і змішуємо, додаємо майонез, мускатний горіх і дрібно порізану зелень. Добре перемішуємо і приготовленої начинкою наповнюємо остиглі тарталетки. Подаємо, прикрасивши зеленню і оливками.
Тарталетки з копченою куркою
Інгредієнти: тарталетки - 6 шт.; копчений курячий окорочок - 1 шт.; перець болгарський - 1 шт.; морква - 1 шт.; часник - 1 зубчик; зелень; майонез; рослинне масло. Приготування Моркву натираємо на крупній тертці, перець нарізаємо тонкою соломкою, копчену курку дрібно ріжемо. Часник і зелень подрібнюємо. Морква з перцем, обсмажуємо на рослинному маслі протягом 5-7 хвилин, додаємо часник і обсмажуємо ще 2 хвилини. М'ясо змішати з обсмаженими овочами, додаємо зелень і заправляємо домашнім майонезом . Розкладаємо начинку в тарталетки і подаємо, прикрасивши зеленню петрушки.
Тарталетки з куркою та ананасом
Інгредієнти: тарталетки - 6 шт.; майонез - 6 ст. ложок; желатин - 1 ч. ложка; варена або обсмажена курка - 150 г; ананас консервований - 100 г; сир твердий - 100 г; сметана - 3 ст. ложки; часник - 2 зубчики; зелень петрушки - 2 ст. ложки; перець білий мелений, сіль - за смаком. Приготування Желатин замочуємо в холодній кип'яченій воді і залишаємо набухати, потім розпускаємо желатин на водяній бані. Майонез змішуємо з розпущеним желатином і розливаємо в тарталетки, залишаємо в холодильнику до застигання. Курку і ананас ріжемо однаковими кубиками, сир і часник натираємо на тертці. Все змішуємо і додаємо сметану і зелень, солимо, перчимо до смаку, перемішуємо. Викладаємо начинку в тарталетки, прикрашаємо зеленню і скибочками ананаса.