Вернуться назад Распечатать

Чіпси на сковорідці

Чіпси на сковорідці
Чіпси давно стали улюбленою їжею багатьох людей. По-перше, це приголомшливо смачно, а по-друге, ними можна досить швидко вгамувати почуття голоду. Давайте дізнаємося з вами, як швидко приготувати смачні і, найголовніше, нешкідливі чіпси в домашніх умовах на сковороді.

Картопляні чіпси на сковорідці


Інгредієнти:

  • картопля - 6 шт.;

  • рафінована рослинна олія - 100 мл;

  • спеції - за смаком.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати чіпси на сковороді. Отже, картоплю миємо, чистимо від шкірки і тоненько нарізаємо пластинами. Скибочки повинні вийти товщиною не більше 5 мм, Потім ставимо на плиту сковороду, наливаємо олію рафіновану олію, так щоб воно повністю покривало картоплю і розігріваємо. Викладаємо картопляні скибочки в один шар, щоб вони не стикалися між собою. Це і є головний секрет приготування справжніх хрустких чіпсів на сковороді. Обсмажуємо скибочки до золотистого кольору, а потім перекладаємо їх акуратно на рушник, щоб як слід просушити. Солимо, перчимо за смаком, складаємо в глибоку пиалку і насолоджуємося прекрасним смаком корисних картопляних чіпсів .

    Сирні чіпси на сковорідці


    Інгредієнти:

  • сир «Пармезан» - 100 г;

  • сир «Чеддер» - 100 г;

  • Чіпси на сковорідці

  • насіння льону - 2 ст. ложки;

  • італійська суміш трав - 05 ч. ложки;

  • чорний мелений перець - щіпка;

  • свіжа зелень петрушки - за бажанням.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як смажити чіпси на сковорідці. Сир натираємо на маленькій тертці, насіння льону подрібнюємо в кавомолці і змішуємо всі інгредієнти в мисці. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо і акуратно, купками, викладаємо сирну масу на невеликій відстані один від одного. Посипаємо зверху подрібненою петрушкою і смажимо до готовності. Готові чіпси акуратно перекладаємо на рушник і остуджуємо. Ось і все, домашні чіпси на сковорідці готові!