Жоден святковий стіл не обходиться без різноманітних закусок. Зараз ми вам запропонуємо варіант швидкого у приготуванні, оригінального і дуже смачного блюда - фаршированої шинки.
Шинка, фарширована сиром з часником
Інгредієнти: шинка - 400 г; сирки плавлені - 2 шт.; часник - 2 -3 зубчики; майонез, зелень. Приготування Тонкими скибочками нарізаємо шинку. Плавлені сирки натираємо на тертці, додаємо пропущений через прес часник, майонез і перемішуємо. На край скибочки шинки кладемо трохи сиру з часником і звертаємо рулетик. Розкладаємо їх на блюдо, зверху посипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.
Шинка, фарширована сиром і яйцем
Інгредієнти: шинка - 300 г; сир плавлений - 200 г; яйця - 2 шт.; часник - 2 зубчики; майонез, листя салату. Приготування Шинку нарізаємо рівними тонкими скибочками. Яйця відварюємо круто, охолоджуємо і відокремлюємо жовтки від білків. Окремо натираємо їх на тертці. Також трьом на тертці і сирки плавлені , а часник подрібнюємо. З'єднуємо сир, майонез, білки і часник і добре перемішуємо. На край кожного шматочка шинки кладемо близько чайної ложки начинки і акуратно згортаємо рулети. Потім обидва краї рулетика вмочаємо спочатку в майонез, а потім в терті жовтки. На плоске блюдо викладаємо листя салату, зверху - фаршировану шинку і подаємо до столу.
Шинка, фарширована сиром з курячим філе
Інгредієнти: шинка - 400 г; сир твердий - 150 г; куряче філе - 150 г; рослинна олія для смаження. Приготування Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на рослинній олії до готовності, солимо і перчимо за смаком. Сир тремо на крупній тертці, змішуємо з курячим філе. Загортаємо начинку в шинку, складаємо конвертики зубочистками і обсмажуємо на рослинному маслі, поки не розплавиться сир.
Рецепт шинки, фарширований сиром і огірками
Інгредієнти: нарізка шинки - 300 г; твердий сир - 150 г; морква (невелика) - 2 шт.; огірки мариновані (середні) - 3 шт.; цибуля-порей; пір'я зеленої цибулі; майонез. Приготування Моркву нарізаємо довгастими смужками, опускаємо в окріп і бланшируем близько 3 хвилин, після чого відкидаємо на друшляк. Твердий сир, зелену частину цибулі-порею і огірки теж ріжемо такими ж смужками. Цибуля обдаємо окропом. Кожен скибочку шинки змащуємо майонезом, зверху кладемо шматочок сиру, моркви, цибулі-порею і огірка, звертаємо рулетики, які перев'язуємо пір'ям зеленого лука.