Гарячі бутерброди люблять всі без винятку а причина ясна: смачні і прості, вони годяться в якості сніданку на швидку руку, так і в якості доповнення до застілля. Сьогодні ми поділимося з вами кількома цікавими рецептами цього буденного страви.
Рецепт гарячих бутербродів з ковбасою
Може бути це блюдо і не годиться для приготування на звану вечерю, але це не робить його менш смачним.
Інгредієнти: вершкове масло; сэндвичний хліб - 2 скибочки; варена ковбаса; твердий сир; гірчиця; квашена капуста - 1/2 ст.; солоні огірочки. Приготування Розігріваємо духовку до 190 градусів. Один з скибочок хліба намазуємо маслом, а другий змащуємо гірчицею і кладемо на нього шматочки ковбаси. Відправляємо хліб підігрітися в духовці близько 5 хвилин. Дістаємо майбутній бутерброд з духовки і кладемо на один з скибочок капусту, а на іншій - пару скибочок сиру. Знову повертаємо половинки в духовку до тих пір, поки сир не розплавиться, після чого бутерброд можна зібрати, розрізати навпіл і сколоти зубочисткою в центрі. на зубочистку наколюємо корнішон і подаємо сендвічі.
Гарячі бутерброди з копченою ковбасою
Інгредієнти: діжонська гірчиця; хліб - 8 скибочок; швейцарський сир; копчена ковбаса; яйця - 4 шт.; молоко - 1/2 ст.; сіль, перець - за смаком; мелений мускатний горіх - 1/4 ч. ложки; вершкове масло - 4 ст. ложки. Приготування Змащуємо шматочки хліба гірчицею і укладаємо поверх чотирьох з них шматочок сиру, за ними ковбасу і знову сир. Зверху накриваємо сирно-ковбасну піраміду другим скибочкою хліба.
У глибокій мисці змішуємо яйця, молоко, сіль, перець і мускатний горіх. Кожен з бутербродів занурюємо в яєчну суміш, намагаючись покрити обидві сторони бутерброда максимально рівномірно.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому наші бутерброди по 4-5 хвилин з обох сторін.
Гарячі бутерброди з вареною ковбасою
Інгредієнти: вершкове масло - 2 ст. ложки; борошно - 2 ст. ложки; молоко - 2 ст.; сир "Грюйер" - 100 г; сир"Пармезан" - 100 г; хліб - 8 скибочок; варена ковбаса - 12 шматочків; гірчиця. Приготування Розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому борошно 2-3 хвилини, після чого додаємо до нього молоко і швидко перемішуємо. Варимо соус до загусання, приправляємо сіллю, перцем і половиною всього сиру.
Змащуємо хліб гірчицею на одній половині і щедро поливаємо соусом на інший. Викладаємо сир і шинку, з'єднуємо 2 половинки. Обсмажуємо бутерброди до зарум'янювання з обох сторін.