Вернуться назад Распечатать

Гарячі бутерброди з ковбасою

Гарячі бутерброди з ковбасою
Гарячі бутерброди люблять всі без винятку а причина ясна: смачні і прості, вони годяться в якості сніданку на швидку руку, так і в якості доповнення до застілля. Сьогодні ми поділимося з вами кількома цікавими рецептами цього буденного страви.

Рецепт гарячих бутербродів з ковбасою


Може бути це блюдо і не годиться для приготування на звану вечерю, але це не робить його менш смачним.
Інгредієнти:

  • вершкове масло;

  • сэндвичний хліб - 2 скибочки;

  • варена ковбаса;

  • твердий сир;

  • гірчиця;

  • квашена капуста - 1/2 ст.;

  • солоні огірочки.


  • Приготування
    Розігріваємо духовку до 190 градусів. Один з скибочок хліба намазуємо маслом, а другий змащуємо гірчицею і кладемо на нього шматочки ковбаси. Відправляємо хліб підігрітися в духовці близько 5 хвилин. Дістаємо майбутній бутерброд з духовки і кладемо на один з скибочок капусту, а на іншій - пару скибочок сиру. Знову повертаємо половинки в духовку до тих пір, поки сир не розплавиться, після чого бутерброд можна зібрати, розрізати навпіл і сколоти зубочисткою в центрі. на зубочистку наколюємо корнішон і подаємо сендвічі.

    Гарячі бутерброди з копченою ковбасою


    Інгредієнти:

  • діжонська гірчиця;

  • хліб - 8 скибочок;

  • швейцарський сир;

  • копчена ковбаса;

  • яйця - 4 шт.;

  • молоко - 1/2 ст.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • мелений мускатний горіх - 1/4 ч. ложки;

  • вершкове масло - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Змащуємо шматочки хліба гірчицею і укладаємо поверх чотирьох з них шматочок сиру, за ними ковбасу і знову сир. Зверху накриваємо сирно-ковбасну піраміду другим скибочкою хліба.
    У глибокій мисці змішуємо яйця, молоко, сіль, перець і мускатний горіх. Кожен з бутербродів занурюємо в яєчну суміш, намагаючись покрити обидві сторони бутерброда максимально рівномірно.
    У сковороді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому наші бутерброди по 4-5 хвилин з обох сторін.

    Гарячі бутерброди з вареною ковбасою


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • Гарячі бутерброди з ковбасою

  • молоко - 2 ст.;

  • сир "Грюйер" - 100 г;

  • сир"Пармезан" - 100 г;

  • хліб - 8 скибочок;

  • варена ковбаса - 12 шматочків;

  • гірчиця.


  • Приготування
    Розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому борошно 2-3 хвилини, після чого додаємо до нього молоко і швидко перемішуємо. Варимо соус до загусання, приправляємо сіллю, перцем і половиною всього сиру.
    Змащуємо хліб гірчицею на одній половині і щедро поливаємо соусом на інший. Викладаємо сир і шинку, з'єднуємо 2 половинки. Обсмажуємо бутерброди до зарум'янювання з обох сторін.