Вернуться назад Распечатать

Гарячі бутерброди з сайрою

Гарячі бутерброди з сайрою
Напевно, мало хто здогадується, що найсмачніші гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. Як приготувати гарячі бутерброди з сайрою, ми вам зараз розповімо.

Гарячий бутерброд з сайрою


Інгредієнти:

  • багет - 12 скибочок;

  • помідори - 2 шт.;

  • сайра консервована - 250 г;

  • сир - 150 г;

  • майонез.


  • Приготування
    Сир тремо на дрібній тертці, розминаємо виделкою сайру, помідори ріжемо кружальцями. Сир змішуємо з майонезом. На шматочок багета кладемо сайру, зверху - помідор і змащуємо все це сирною сумішшю. Деко змащуємо олією, викладаємо бутерброди і відправляємо в духовку. При температурі 200 градусів запікаємо хвилин 20.

    Рецепт гарячих бутербродів з сайрою


    Інгредієнти:

  • сайра консервована - 1 банка;

  • чорний хліб - 05 буханки;

  • солоні огірки - 3 шт.;

  • сир - 100 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • майонез.


  • Приготування
    Огірки нарізаємо кружечками, сир тремо на тертці, сайру розминаємо. Сир змішуємо з подрібненим часником і майонезом. Змащуємо скибочки чорного хліба сирною масою. Зверху викладаємо сайру, а потім - кружечки огірків. Бутерброди посипаємо тертим сиром і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 10.

    Як приготувати гарячі бутерброди з сайрою?


    Інгредієнти:

  • булочки для сендвічів - 6 шт.;

  • консервована риба - 250 г;

  • твердий й сир - 50 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • цибуля - 1 шт.;

  • майонез - 5 ст. ложок;

  • сіль, чорний мелений перець.


  • Приготування
    Сайру подрібнюємо, додаємо нарізані дрібними кубиками яйця, подрібнену цибулю, тертий на тертці сир і часник, пропущений через прес. Викладаємо майонез і все це добре перемішуємо. Булочки, розрізаємо вздовж навпіл, викладаємо начинку і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку хвилин на 5. Як тільки з'явиться рум'яна кірочка, бутерброди готові.

    Гарячі бутерброди з сайрою в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • батон - 10 скибочок;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сайра в олії - 1 шт.;

  • кріп - 25 г;

  • сир - 120 г;

  • Гарячі бутерброди з сайрою

  • рослинна олія;

  • майонез.


  • Приготування
    Скибочки батона обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до золотистої скоринки. Потім обсмажуємо до прозорості подрібнену цибулю. Сайру розминаємо за допомогою виделки. Змішуємо рибу з обсмаженою цибулею і подрібненим кропом. Кожен скибочку батона змащуємо з одного боку домашнім майонезом і зверху викладаємо рибну начинку. Потім посипаємо тертим сиром і запікаємо в мікрохвильовці хвилини 2.