Напевно, мало хто здогадується, що найсмачніші гарячі бутерброди можна зробити з рибною консервою. Як приготувати гарячі бутерброди з сайрою, ми вам зараз розповімо.
Гарячий бутерброд з сайрою
Інгредієнти: багет - 12 скибочок; помідори - 2 шт.; сайра консервована - 250 г; сир - 150 г; майонез. Приготування Сир тремо на дрібній тертці, розминаємо виделкою сайру, помідори ріжемо кружальцями. Сир змішуємо з майонезом. На шматочок багета кладемо сайру, зверху - помідор і змащуємо все це сирною сумішшю. Деко змащуємо олією, викладаємо бутерброди і відправляємо в духовку. При температурі 200 градусів запікаємо хвилин 20.
Рецепт гарячих бутербродів з сайрою
Інгредієнти: сайра консервована - 1 банка; чорний хліб - 05 буханки; солоні огірки - 3 шт.; сир - 100 г; часник - 2 зубчики; майонез. Приготування Огірки нарізаємо кружечками, сир тремо на тертці, сайру розминаємо. Сир змішуємо з подрібненим часником і майонезом. Змащуємо скибочки чорного хліба сирною масою. Зверху викладаємо сайру, а потім - кружечки огірків. Бутерброди посипаємо тертим сиром і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 10.
Як приготувати гарячі бутерброди з сайрою?
Інгредієнти: булочки для сендвічів - 6 шт.; консервована риба - 250 г; твердий й сир - 50 г; яйця - 3 шт.; часник - 2 зубчики; цибуля - 1 шт.; майонез - 5 ст. ложок; сіль, чорний мелений перець. Приготування Сайру подрібнюємо, додаємо нарізані дрібними кубиками яйця, подрібнену цибулю, тертий на тертці сир і часник, пропущений через прес. Викладаємо майонез і все це добре перемішуємо. Булочки, розрізаємо вздовж навпіл, викладаємо начинку і відправляємо в розігріту до 220 градусів духовку хвилин на 5. Як тільки з'явиться рум'яна кірочка, бутерброди готові.
Гарячі бутерброди з сайрою в мікрохвильовці
Інгредієнти: батон - 10 скибочок; цибуля - 1 шт.; сайра в олії - 1 шт.; кріп - 25 г; сир - 120 г; рослинна олія; майонез. Приготування Скибочки батона обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до золотистої скоринки. Потім обсмажуємо до прозорості подрібнену цибулю. Сайру розминаємо за допомогою виделки. Змішуємо рибу з обсмаженою цибулею і подрібненим кропом. Кожен скибочку батона змащуємо з одного боку домашнім майонезом і зверху викладаємо рибну начинку. Потім посипаємо тертим сиром і запікаємо в мікрохвильовці хвилини 2.