Гарячі бутерброди з ананасом - справжня насолода для гурманів. Таке блюдо дуже здивує ваших гостей не тільки своїм ніжним, чудовим смаком, але і гарним зовнішнім виглядом. Давайте розглянемо з вами оригінальні рецепти приготування гарячих бутербродів, а ви виберіть для себе найбільш смачний і простий!
Гарячі бутерброди з ананасом і шинкою
Інгредієнти: білий хліб - 400 г; ананаси кільцями консервовані - 4 шт.; шинка - 300 г; сир - 200 г; масло вершкове; зелень - за бажанням. Приготування Отже, спочатку давайте підготуємо з вами все інгредієнти: хліб розрізаємо на 4 шматочки, шинку теж шаткуємо на 4 частини. Сир натираємо на дрібній терочке, а зелень промиваємо й обсушуємо. Тепер деко змащуємо вершковим маслом, викладаємо на нього хлібні шматочки, зверху накриваємо скибочкою шинки і розкладаємо консервовані кільця ананасів.
Духовку заздалегідь включаємо і розігріваємо приблизно до температури 200 градусів. Кожен бутерброд присипаємо сиром і запікаємо хвилин за 10-15. Перед подачею прикрашаємо готові гарячі бутерброди з ананасом, приготовлені в духовці, свіжою зеленню.
Гарячі бутерброди з ананасом та сиром
Інгредієнти: білий хліб - 6 скибочок; сир - 70 г; зелень; ананас свіжий - 300 г; відварене куряче м'ясо - 150 р. Приготування Готове відварне куряче філе і ананас нарізаємо тонкими часточками. На хлібні скибочки укладаємо м'ясо, ананас і присипаємо тертим сиром. Запікаємо бутерброди в розігрітій духовці близько 10 хвилин при 200 градусах.
Гарячі бутерброди з ананасом
Інгредієнти: батон; масло вершкове; зернятка граната - для прикраси; колечка консервованих ананасів; сир - 300 р. Приготування Батон нарізаємо тонкими скибочками, змащуємо кожен шматочок маслом і кладемо на сковороду. Коли хліб трохи підрум'яниться, перекладаємо на деко. Тепер на кожну скибочку викладаємо по колечку ананаса, зверху накриваємо пластиною тонко нарізаного твердого сиру так, щоб він повністю закривав ананас і трохи виходив за його краї.
І найголовніша родзинка цього рецепту: на те місце, де у ананаса отвір, викладаємо на сир кілька гранатових зернят. Потім ставимо деко з бутербродами на кілька хвилин у попередньо розігріту духовку, поки сирок не оплавиться і гранатові зернята не проваляться.