Вернуться назад Распечатать

Рулет з крабових паличок

Рулет з крабових паличок
Смачна холодна закуска у вигляді рулетів з крабових паличок стане відмінною альтернативою доволі набридлому "Крабовому", тим більше що виглядає таке блюдо більш ошатно на святковому столі.

Рецепт крабового рулету


Інгредієнти:

  • крабові палички - 1 упаковка (250 г);

  • молоко - 1/4 ст.;

  • яйця - 8 шт.;

  • борошно - 2/3 ст.;

  • твердий сир - 80 г;

  • рослинна олія;

  • майонез;

  • зелень.


  • Приготування
    5 яєць збиваємо з борошном, молоком і щіпкою солі, отримане тісто змішуємо з натертими на дрібній тертці крабовими паличками. Деко для випічки застеляємо пергаментом, змащуємо маслом пергамент і виливаємо на нього омлет . Ставимо омлет в духовку розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.
    Решта яйця відварюємо круто і змішуємо з тертим твердим сиром, зеленню і майонезом. Отриману суміш розподіляємо поверх остиглого крабового омлету і звертаємо все в рулет. Даємо яєчного рулету з крабовими паличками охолонути перед подачею години 3-4.

    Крабові рулети з начинкою


    Інгредієнти:

  • крабові палички - 200 г;

  • яйця - 5 шт.;

  • твердий сир - 100 г;

  • майонез;

  • зелень.


  • Приготування
    Крабові палички швидко занурюємо в гарячу воду, щоб потім їх було легко розгорнути. Кожен рулетик розгортаємо в один пласт і залишаємо.
    Яйця відварюємо круто, білки відділяємо від жовтків і натираємо окремо один від одного. Окремо також натираємо і твердий сир. Змішуємо сир з білками, нарізаною зеленню і майонезом. Розподіляємо отриману масу по розгорнутій крабовою паличці і згортаємо її знову.
    Торцеві сторони паличок змащуємо майонезом і занурюємо в натертий яєчний жовток.

    Крабовий рулет з лаваша


    Інгредієнти:

  • лаваш тонкий;

  • крабові палички - 200 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • кукурудза консервована - 1/2 банки;

  • майонез;

  • зелень.


  • Приготування
    Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Крабові палички нарізаємо кубиками і змішуємо з яйцями і кукурудзою.
    Рулет з крабових паличок
    Заправляємо салат майонезом і посипаємо зеленню. По вашому смаку салат можна урізноманітнити та іншими інгредієнтами, наприклад, огірками, рисом, листям салату, або консервованих ананасів шматочками.
    На аркуш тонкого лаваша викладаємо салатну суміш і рівномірно розподіляємо її по поверхні. Звертаємо лаваш в рулет і накриваємо плівкою або фольгою. Ставимо крабовий рулет в холодильник на 3-4 години, для просочення, після чого подаємо, нарізавши на порційні шматки і не забувши відрізати надлишки з обох кінців рулету.