Як тільки крабові палички з'явилися у нас в продажі, вони одразу ж полюбилися багатьом. Вони гарні і самі по собі, але також з ними виходять дуже смачні закуски і салати. Цікаві рецепти закусок з крабових паличок, які до того ж готуються швидко і просто, чекають вас нижче.
Закуска «Рафаелло» з крабовими паличками
Інгредієнти: крабові палички - 240 г; яйця - 3 шт.; сир твердий - 100 г; часник - 1 зубчик; майонез, зелень. Приготування Крабові палички тремо на дрібній тертці. Щоб це було легше зробити, краще, щоб вони були трохи підморожені. Ділимо отриману крихту на 2 частини. Яйця варимо круто і трьом також на дрібній тертці. Точно так само чинимо і з сиром. Часник пропускаємо через прес.
З'єднуємо половину крабових паличок, яйця, сир, часник і майонез. Гарненько все перемішуємо. З отриманої маси формуємо кульки і обвалюють їх в крабовою крихті. Закуска «Рафаэлки з крабових паличок» готова. Викладаємо її на блюдо і прикрашаємо зеленню.
Закуска з крабового м'яса
Інгредієнти: крабове м'ясо - 300 г; яйця - 6 шт.; рис - 05 склянки; кукурудза консервована - 200 г; сир твердий - 120 г; майонез. Приготування Крабове м'ясо і яйця пропускаємо через м'ясорубку, додаємо відварений рис, кукурудзу, майонез і ретельно перемішуємо. З отриманої маси формуємо кульки, посипаємо їх сиром, натертим на дрібній тертці, і викладаємо на плоске блюдо. А далі вже прикрашаємо за бажанням.
Швидка закуска з крабових паличок
Інгредієнти: крабові палички - 300 г; яйця - 2 шт.; волоські горіхи - 50 г; печінка тріски - 1 банка; майонез - за смаком. Приготування Яйця варимо круто, білок відокремлюємо від жовтка. Жовток розминаємо виделкою і змішати з печінкою тріски. Туди ж додаємо подрібнені горіхи. Крабові палички акуратно розгортаємо і з внутрішньої сторони змащуємо підготовленою начинкою. Знову звертаємо рулетики. Укладаємо їх на плоске блюдо і зверху притрушиваем білком, тертим на дрібній тертці.
Закуска з крабового м'яса і манго
Інгредієнти: крабове м'ясо - 300 г; манго - 1 шт.; корінь імбиру - 30 г; кетчуп - 2 ст. ложки; майонез - 3 ст. ложки; желатин - 12 г; куркума - 1 ч. ложка; зелений салат - 150 г; салатний цибулю - 1 шт.; оливкова олія - 4 ст. ложки; вода - 100 мл Приготування Корінь імбиру чистимо і тремо на дрібній тертці. Беремо каструлю з товстим дном, наливаємо в неї оливкова олія і розігріваємо його, потім додаємо імбир. Чистимо манго, видаляємо кісточку, а м'якоть дрібно ріжемо. Додаємо її до імбиру. Тушкуємо на невеликому вогні, постійно помішуючи, близько 10 хвилин. Потім вливаємо воду, накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо ще хвилин 10. Заливаємо желатин холодною водою, щоб він розпух.
Знімаємо каструлю з вогню, вміст перетворюємо на пюре, додаємо желатин і перемішуємо. Крабове м'ясо змішуємо з кетчупом і майонезом. Тепер беремо високий стакан, вставляємо трубочку з фольги. У простір між фольгою і склом викладаємо тепле пюре з манго.
А в трубочку з фольги викладаємо крабове м'ясо з кетчупом і майонезом. Акуратно витягаємо фольгу. Прибираємо склянку в холодильник мінімум на 4 години і тільки після цього виймаємо рулет з склянки і нарізаємо його гострим ножем на шматочки. На плоске блюдо викладаємо листя салату, зверху - цибулю, нарізану кільцями, і рулет з крабового м'яса і манго.
Закуска «Фаршировані крабові палички»
Інгредієнти: крабові палички - 400 г; яйця - 2 шт.; часник - 2 зубчики; плавлений сир - 150 г; зелень кропу - 30 г; майонез. Приготування Для приготування цієї страви нам потрібно, щоб крабові палички добре розморозилися при кімнатній температурі. Тоді вони добре будуть розгортатися. Яйця варимо круто, потім тремо на тертці, так само чинимо і з плавленим сиром. Часник подрібнюємо. З'єднуємо сир, яйця і часник, додаємо подрібнений кріп, майонез і добре перемішуємо. Розгортаємо крабові палички. Внутрішню поверхню змащуємо яєчно-сирною масою. І знову звертаємо. Холодна закуска з крабових паличок готова!