Вернуться назад Распечатать

Сирний рулет

Сирний рулет
Сирний рулет - ідеальна закуска, яка обов'язково порадує ваших рідних в святкові дні. Таке блюдо чудово доповнить будь-яке застілля, а його чудовий смак просто зачарує ваших гостей. Давайте розглянемо кілька оригінальних рецептів приготування сирного рулету з різними начинками.

Сирний рулет з сьомгою


Інгредієнти:

  • твердий сир - 200 г;

  • свіжа зелень - 50 г;

  • сьомга слабосолона - 300 р.


  • Приготування
    Зелень промиваємо, обсушуємо, дрібно шаткуємо і змішуємо з тертим сиром. Потім перекладаємо масу в миску і ставимо на водяну баню. Нагріваємо до тих пір, поки сир повністю не розплавиться. Потім отриману масу викладаємо між двома шарами пленочки і розгортаємо в тонкий пласт за допомогою качалки. Рибу тонко нарізаємо. Далі акуратно знімаємо верхню плівку, викладаємо на сирний пласт рибу і звертаємо рулетом. Прибираємо страву на 2 години в холодильник, після чого нарізаємо порційними шматочками і прикрашаємо свіжою зеленню.

    Сирний рулет з куркою


    Інгредієнти:

  • твердий сир - 450 г;

  • масло вершкове.


  • Для начинки:

  • куряча грудка копчена - 250 г;

  • свіжі печериці - 150 г;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    У каструльку наливаємо воду і ставимо на слабенький вогонь. Потім беремо великий поліетиленовий пакет, змащуємо його зсередини вершковим маслом і викладаємо в неї натертий на крупній терочке сир. Верх пакета закручуємо, закріплюємо міцною ниткою і підвішуємо на ручку шумівки так, щоб низ не діставав до каструлі. Приблизно за 15 хвилин тихо киплячій воді сир в пакеті повністю розплавиться.
    Не втрачаючи часу дарма, промиваємо і обробляємо гриби. Нарізаємо їх шматочками і пасеруємо на рослинній маслечко до готовності. З курячої грудки знімаємо шкіру, шаткуємо дрібними кубиками і з'єднайте з грибами.
    Далі акуратно виймаємо пакет, даємо йому трохи охолонути, розв'язуємо, перекладаємо на стіл і розкачуємо до товщини 5 міліметрів. Тепер обережно розрізаємо пакет по краях, видаляємо його верхню частину, викладаємо на сир начинку і звертаємо рулетом. Щільно загортаємо його в плівку і прибираємо на 2 години в холодильник. Після чого сирний рулет з грибами подаємо на стіл, нарізавши скибочками.

    Сирний рулет з фаршем


    Інгредієнти:

  • сир - 350 г;

  • мука - 4 ст. ложки;

  • майонез - 200 мл;

  • яйце - 4 шт.;

  • спеції.


  • Для начинки:

  • м'ясний фарш - 500 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця збиваємо з майонезом, додаємо борошно, тертий сир і добре перемішуємо до однорідності. Деко застеляємо пергаментним папером, викладаємо сирну масу і рівномірно розподіляємо. Духовку розігріваємо, і запікаємо сир близько 20 хвилин. А цим часом готуємо начинку: цибулю тремо на тертці, змішуємо з фаршем, додаємо видавлений часник і спеції. Готове тісто виймаємо з духовки, викладаємо зверху фарш і акуратно загортаємо в рулет. Накриваємо все фольгою і випікаємо сирно - м'ясний рулет близько 40 хвилин.

    Сирний рулет з шинкою


    Інгредієнти:

  • сир - 200 г;

  • варене яйце - 2 шт.;

  • плавлений сирок - 2 шт.;

  • копчена ковбаса - 100 г;

  • шинка - 200 г;

  • Сирний рулет

  • масло вершкове - 100 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Натираємо на крупній тертці плавлений сирок , копчену ковбасу і варені яйця, додаємо вершкове масло, спеції і перемішуємо. Твердий сир кладемо в пакет, і ставимо на 5 хвилин у мікрохвильовку. Потім розкачуємо його через пакет в тонкий пласт, викладаємо шматочки шинки, намазуємо підготовленої сирною сумішшю і звертаємо всі туго в рулет. Прибираємо його на годину в холодильник, а потім подаємо до столу, порізавши порційними шматочками і прикрасивши свіжою зеленню.