Вернуться назад Распечатать

Рулет з плавленим сиром

Рулет з плавленим сиром
Універсальна закуска, яку можна подати на свято або взяти з собою на роботу - рулет з плавленим сиром . Варіацій цього рецепту величезна кількість, але яку б з них ви не вибрали - завжди потрапите в ціль. Як приготувати рулет із плавленого сиру ми розповімо далі.

Яєчний рулет з плавленим сиром


Для приготування яєчних рулетів існує спеціальна "яєчна папір", яку часто продають в магазинчиках з азійських їжею. Така папір нагадує щільний лаваш, але являє собою пласт сирого еластичного тіста. Якщо такий папери у продажу не знайшлося, ми розповімо як робити в домашніх умовах, але якщо ви бажаєте скоротити час готування, то зробіть простий омлетний рулет з плавленим сиром.
Інгредієнти:
Для паперу:

  • яйце - 1 шт.;

  • крижана вода - 3/4 ст.;

  • сіль - 1/4 ч. ложки;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • рослинне масло - 2 ст. ложки.


  • Для рулетів:

  • відварна курятина - 200 г;

  • соус барбекю - 1/2 ст.;

  • плавлений сир - 170 г;

  • молода капуста - 100 г;

  • червонокачанна капуста - 100 г;

  • морква - 100 р.


  • Приготування
    Яйце збиваємо з сіллю і водою, додаємо до них борошно і з отриманої рідкої суміші готуємо якусь подобу млинців: сковороду змащуємо маслом і обсмажуємо млинці з обох боків до рум'яності.
    Обидва види капусти і моркву шаткуємо на самій дрібній шатківниці. Відварну курятину розбираємо на волокна і змішуємо з соусом барбекю. На лист яєчної папери кладемо обидва види начинки і довершаем блюдо шматочком плавленого сиру. Загортаємо рулет конвертом і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору з обох сторін.

    Крабовий рулет з плавленим сиром


    Інгредієнти:

  • консервоване крабове м'ясо - 200 г;

  • плавлений сир - 100 г;

  • майонез - 1 /4 ст.;

  • зелена цибуля - 2-3 пір'їнки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • листкове тісто - 1 упаковка.


  • Приготування
    Духовку розігріваємо до 180 градусів. Крабове м'ясо подрібнюємо і змішуємо з плавленим сиром, додаємо до суміші майонез, сіль і перець за смаком, а також подрібнений зелений лук.
    Листкове тісто розкачуємо на присипаному борошном столі. Тонкі пласти тіста ділимо на квадрати, в центр кожного квадрата кладемо порцію крабовою начинки і загортаємо рулет конвертом, або защипуємо краю.
    Випікаємо рулети згідно інструкції на упаковці з тестом. Подавати таке блюдо можна як у холодному, так і в гарячому вигляді.

    Курячий рулет з плавленим сиром


    На відміну від попередніх рецептів, цей являє собою повноцінне гаряче блюдо. Курка в хрусткій паніровці, з начинкою з розплавленого сиру, що може бути смачніше?
    Інгредієнти:

  • плавлений сир - 225 г;

  • тертий твердий сир - 1 ст.;

  • бекон - 2-3 смужки;

  • яйця - 2 шт.;

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • хлібна паніровка - 3/4 ст.;

  • борошно - 1/2 ст.;

  • куряче філе - 500 г;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Болгарський перець наколюємо ножем і запікаємо над газовим пальником або конфоркою, до тих пір, поки вся шкірка не почорніє, після чого її залишається покласти в поліетиленовий пакет на пару хвилин,
    Рулет з плавленим сиром
    а потім лише очистити ножем , а також видалити насіння.
    Готові перці дрібно нарізаємо і змішуємо з плавленим і твердим сиром, а також з шматочками бекону.
    Яйця збиваємо з молоком, додавши сіль і перець. Сухарі пересипаємо на плоске блюдо. Духовку нагріваємо до 190 градусів, а деко для випікання змащуємо маслом.
    Куряче філе ретельно відбиваємо і в центр викладаємо сирну масу. Звертаємо м'ясо в рулет і фіксуємо зубочисткою. Занурюємо рулет в яєчно-молочну суміш, а потім обвалюємо в панірувальної крихті. Викладаємо рулети на деко і ставимо в духовку. Через 22-25 хвилин рулети будуть готові. Подавати їх треба гарячими з улюбленим соусом і легким салатом.