Хочете приготувати щось оригінальне, але не знаєте що? Пропонуємо вам тоді зробити дуже смачну і оригінальну рибну піцу з маслинами, яка викличе у всіх лише позитивні емоції.
Рецепт піци з помідорами, шинкою, оливками і сиром
Інгредієнти: борошно - 360 г; дріжджі - 1 пакетик; сіль; вода - 1 ст.; цукор - 10 г; рибне філе - 300 г; помідори черрі - 10 шт.; сир - 200 г; маслини без кісточок - за смаком; цибулина - 3 шт.; шинка - 200 г; олія рослинна. Приготування Отже, пакетик з дріжджами висипаємо в склянку з теплою водою і гарненько розмішуємо. Потім додаємо в отриману суміш трохи цукру, борошна і залишаємо на 5 хвилин біля теплої конфорки. Далі кидаємо сіль, борошно і замішуємо м'яке тісто.
Тепер переходимо до приготування начинки для нашої піци . Заздалегідь відварюємо в підсоленій воді шматочок рибного філе, охолодити його і нарізаємо на дрібні шматочки, виймаючи всі кістки. Очищаємо від лушпиння цибулі, шаткуємо їх півкільцями і пасеруємо до м'якості на рослинному маслечко.
Потім з'єднуємо в глибокій мисці цибульну обжарку, рибу і тертий сир. Все ретельно перемішуємо, подсаливая за вашим смаком. Тісто рівномірно розподіляємо по всьому листу, змащеного маслом. Після цього викладаємо шарами начинку: спочатку покриваємо поверхню нарізаними часточками помідорами, потім промазуємо рибної сумішшю і знову викладаємо помідори. Посипаємо зверху рубаною шинкою, маслинами і відправляємо піцу в розігріту духовку приблизно на 30 хвилин.
Рецепт піци з маслинами
Інгредієнти: Для тіста:
млинна борошно - 2 ст.; кефір - 1 ст. Для начинки:
паста томатна - 1 ст. ложка; цибулина - 500 г; маслини - за смаком; рибне філе - 500 г; спеції; зелень петрушки; сир - 150 г; майонез - 100 мл Приготування Для приготування піци з маслинами по-швидкому змішуємо борошно з домашнім кефіром
і замішуємо м'яке тісто по консистенції нагадує густу сметану. Викладаємо його акуратно на змащений маргарином деко і рівномірно розподіляємо ложкою або мокрими руками по всій поверхні. Потім тісто промазуємо томатною пастою, викладаємо шар обсмаженого заздалегідь ріпчастої лучка.
Рибне філе промиваємо, виймаємо всі кістки, нарізаємо смужками і кладемо поверх лука. Трохи підсолюємо піцу, посипаємо нарубаної свіжої зеленню, тертим сиром, поливаємо майонезом і прикрашаємо маслинами і випікаємо в добре нагрітій духовці приблизно 45 хвилин.