Вернуться назад Распечатать

Рибна піца з маслинами

Рибна піца з маслинами
Хочете приготувати щось оригінальне, але не знаєте що? Пропонуємо вам тоді зробити дуже смачну і оригінальну рибну піцу з маслинами, яка викличе у всіх лише позитивні емоції.

Рецепт піци з помідорами, шинкою, оливками і сиром


Інгредієнти:

  • борошно - 360 г;

  • дріжджі - 1 пакетик;

  • сіль;

  • вода - 1 ст.;

  • цукор - 10 г;

  • рибне філе - 300 г;

  • помідори черрі - 10 шт.;

  • сир - 200 г;

  • маслини без кісточок - за смаком;

  • цибулина - 3 шт.;

  • шинка - 200 г;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Отже, пакетик з дріжджами висипаємо в склянку з теплою водою і гарненько розмішуємо. Потім додаємо в отриману суміш трохи цукру, борошна і залишаємо на 5 хвилин біля теплої конфорки. Далі кидаємо сіль, борошно і замішуємо м'яке тісто.
    Тепер переходимо до приготування начинки для нашої піци . Заздалегідь відварюємо в підсоленій воді шматочок рибного філе, охолодити його і нарізаємо на дрібні шматочки, виймаючи всі кістки. Очищаємо від лушпиння цибулі, шаткуємо їх півкільцями і пасеруємо до м'якості на рослинному маслечко.
    Потім з'єднуємо в глибокій мисці цибульну обжарку, рибу і тертий сир. Все ретельно перемішуємо, подсаливая за вашим смаком. Тісто рівномірно розподіляємо по всьому листу, змащеного маслом. Після цього викладаємо шарами начинку: спочатку покриваємо поверхню нарізаними часточками помідорами, потім промазуємо рибної сумішшю і знову викладаємо помідори. Посипаємо зверху рубаною шинкою, маслинами і відправляємо піцу в розігріту духовку приблизно на 30 хвилин.

    Рецепт піци з маслинами


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • млинна борошно - 2 ст.;

  • кефір - 1 ст.


  • Для начинки:

  • паста томатна - 1 ст. ложка;

  • цибулина - 500 г;

  • маслини - за смаком;

  • рибне філе - 500 г;

  • спеції;

  • зелень петрушки;

  • сир - 150 г;

  • майонез - 100 мл


  • Приготування
    Для приготування піци з маслинами по-швидкому змішуємо борошно з домашнім кефіром
    Рибна піца з маслинами
    і замішуємо м'яке тісто по консистенції нагадує густу сметану. Викладаємо його акуратно на змащений маргарином деко і рівномірно розподіляємо ложкою або мокрими руками по всій поверхні. Потім тісто промазуємо томатною пастою, викладаємо шар обсмаженого заздалегідь ріпчастої лучка.
    Рибне філе промиваємо, виймаємо всі кістки, нарізаємо смужками і кладемо поверх лука. Трохи підсолюємо піцу, посипаємо нарубаної свіжої зеленню, тертим сиром, поливаємо майонезом і прикрашаємо маслинами і випікаємо в добре нагрітій духовці приблизно 45 хвилин.