Вернуться назад Распечатать

Рулети з бекону

Рулети з бекону
Хочете приготувати ситну і смачну гарячу закуску без підрахунку калорій? Тоді зверніть увагу на рулети з бекону. Для приготування цієї страви в різних варіаціях, дотримуйтесь рецептами нижче.

Курячі рулети в беконі


Інгредієнти:

  • куряче філе (половинки) - 8 шт.;

  • сік 1 лимона;

  • сіль, перець - за смаком;

  • морква - 1 шт.;

  • спаржа - 4 шт.;

  • бекон - 16 скибочок;

  • болгарський перець - 1 шт.


  • Приготування
    Куряче філе відбиваємо, накривши харчовою плівкою. Поливаємо курятину лимонним соком і щедро приправляємо сіллю і перцем з обох сторін. Морква і перець нарізаємо соломкою. Паростки спаржі також ріжемо навпіл або на четвертинки. Кладемо по одному скибочці кожного з овочів на один з країв м'яса, після чого звертаємо курячий рулет і обертаємо його смужками бекону. Фіксуємо рулет зубочистками або шпагатом.
    Рулет з бекону повинен запікатися в духовці при 180 градусах 40 хвилин. При бажанні начинку рулету можна різноманітити, доповнивши не тільки овочами, але і травами, сиром або ще одним шаром бекону.

    Рецепт в'яленого курячого рулету з беконом


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.;

  • бекон - 150 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • паприка мелена - за смаком.


  • Приготування
    Курячі філе розрізаємо вздовж навпіл на 2 пласта. Кожен шар злегка відбиваємо, приправляємо сіллю, перцем і паприкою з обох сторін. На пласти курятини викладаємо скибочки бекону і звертаємо все в рулет.
    Замотуємо рулет нитками і залишаємо в холодильнику на 2 години. Верхівку рулету протикаємо шпажкою і підвішуємо на решітці в духовці, розмістивши грати на найвищому рівні.
    Вялим м'ясо при 50 градусах, включивши в духовій шафі вентиляцію (якщо її немає - просто залишіть дверцята злегка прочиненими). Через 4-5 годин в'ялені рулети будуть готові. Для більшої пікантності перед готуванням сире м'ясо можна збризнути рідким димом.

    Рулети з бекону з сиром


    Ідеальна закуска до пива з бекону і сиру готується швидко і без особливих турбот.
    Інгредієнти:

  • бекон - 8 скибочок;

  • Рулети з бекону

  • білий тостовий хліб - 8 ломиків;

  • крем-сир - 250 р.


  • Приготування
    З тостового хліба зрізаємо краю, а м'якуш злегка розгортаємо в більш тонкий пласт. Змащуємо м'якуш крем-сиром, плавленим сиром або кладемо поверх скибочку просто сиру. Кладемо хліб сирної стороною вгору на смужки бекону і згортаємо рулет. Фіксуємо рулети зубочистками і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Через 25-30 хвилин рулети з бекону з начинкою будуть готові.