Вернуться назад Распечатать

Оладки з курячого філе

Оладки з курячого філе
Зараз ми порадуємо любителів страв із курки - у цій статті ми розповімо, як приготувати оладки з курячого філе.

Оладки з рубленого курячого філе


Інгредієнти:

  • куряче філе - 400 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • гірчиця - 1 ч. ложка;

  • кріп - 1 пучок;

  • морква - 200 г;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • рослинна олія для смаження;

  • сіль, чорний мелений перець - за смаком.


  • Приготування
    Промите і обсушенное куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Очищену моркву тремо на дрібній тертці, подрібнюємо цибулю і кріп. Інгредієнти з'єднуємо в глибокій мисці, додаємо борошно, яйце, гірчицю, сіль і перець за смаком. Гарненько все перемішуємо. Розігріваємо рослинне масло і столовою ложкою викладаємо отриману масу з курячим філе на сковороду. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

    Оладки з курячим філе і вівсянкою


    Інгредієнти:

  • вівсяні пластівці - 1 стакан;

  • фарш з курячого філе - 500 г;

  • кефір - 1 склянка;

  • цибуля - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • яйця - 1 шт.;

  • сіль, спеції - за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Вівсяні пластівці заливаємо кефіром і залишаємо хвилин на 15 щоб вони розбухнули. Цибулю подрібнюємо, часник пропускаємо через прес. З'єднуємо фарш з курячого філе з вівсянкою, цибулею і часником, додаємо яйце, сіль і спеції за смаком і добре все перемішуємо. На сковороду з розігрітим рослинним маслом ложкою викладаємо отриманий фарш. Після того, як одна сторона підрум'янилася, перевертаємо наші вівсяні оладки на другу сторону і на невеликому вогні доводимо до готовності.

    Рецепт оладок з курячого філе


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 05 кг;

  • картопля - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • кефір - 400 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • борошно - 6 ст. ложок;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Щоб зручніше це було зробити, філе можна трохи потримати в морозилці.
    Оладки з курячого філе
    На великій тертці натираємо картоплю і моркву, цибулю подрібнюємо. У кефір додаємо яйця, злегка збиваємо. Потім висипаємо борошно, соду і добре все перемішуємо. З'єднуємо отримане тісто з курячим філе, овочами, додаємо за смаком сіль і перець. Ретельно вимішуємо отриману масу. Смажимо оладки з курячим філе на сковороді з рослинною олією до золотистої скоринки. А після цього складаємо їх у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Випікаємо в духовці, нагрітій до 160 градусів 15-20 хвилин. Запікати такі оладки зовсім необов'язково, вони і на сковороді прожариваются добре, але після запікання вони виходять ще ніжніше і смачніше.