Зараз ми порадуємо любителів страв із курки - у цій статті ми розповімо, як приготувати оладки з курячого філе.
Оладки з рубленого курячого філе
Інгредієнти: куряче філе - 400 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; яйце - 1 шт.; гірчиця - 1 ч. ложка; кріп - 1 пучок; морква - 200 г; борошно - 1 ст. ложка; рослинна олія для смаження; сіль, чорний мелений перець - за смаком. Приготування Промите і обсушенное куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Очищену моркву тремо на дрібній тертці, подрібнюємо цибулю і кріп. Інгредієнти з'єднуємо в глибокій мисці, додаємо борошно, яйце, гірчицю, сіль і перець за смаком. Гарненько все перемішуємо. Розігріваємо рослинне масло і столовою ложкою викладаємо отриману масу з курячим філе на сковороду. Обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.
Оладки з курячим філе і вівсянкою
Інгредієнти: вівсяні пластівці - 1 стакан; фарш з курячого філе - 500 г; кефір - 1 склянка; цибуля - 1 шт.; часник - 2 зубчики; яйця - 1 шт.; сіль, спеції - за смаком; рослинне масло. Приготування Вівсяні пластівці заливаємо кефіром і залишаємо хвилин на 15 щоб вони розбухнули. Цибулю подрібнюємо, часник пропускаємо через прес. З'єднуємо фарш з курячого філе з вівсянкою, цибулею і часником, додаємо яйце, сіль і спеції за смаком і добре все перемішуємо. На сковороду з розігрітим рослинним маслом ложкою викладаємо отриманий фарш. Після того, як одна сторона підрум'янилася, перевертаємо наші вівсяні оладки на другу сторону і на невеликому вогні доводимо до готовності.
Рецепт оладок з курячого філе
Інгредієнти: куряче філе - 05 кг; картопля - 2 шт.; цибуля - 1 шт.; морква - 1 шт.; часник - 2 зубчики; кефір - 400 мл; яйця - 2 шт.; сода - 1 ч. ложка; борошно - 6 ст. ложок; сіль, перець - за смаком. Приготування Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Щоб зручніше це було зробити, філе можна трохи потримати в морозилці.
На великій тертці натираємо картоплю і моркву, цибулю подрібнюємо. У кефір додаємо яйця, злегка збиваємо. Потім висипаємо борошно, соду і добре все перемішуємо. З'єднуємо отримане тісто з курячим філе, овочами, додаємо за смаком сіль і перець. Ретельно вимішуємо отриману масу. Смажимо оладки з курячим філе на сковороді з рослинною олією до золотистої скоринки. А після цього складаємо їх у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Випікаємо в духовці, нагрітій до 160 градусів 15-20 хвилин. Запікати такі оладки зовсім необов'язково, вони і на сковороді прожариваются добре, але після запікання вони виходять ще ніжніше і смачніше.