Всім нам добре знайомі млинці. Їх можна приготувати з різними начинками, подати з варенням або згущеним молоком. Але ми пропонуємо вам сьогодні спекти оригінальні і смачні млинці з бананом.
Рецепт тайських млинців з бананом
Інгредієнти: вода - 100 мл; молоко кокосове - 100 мл; яйце - 3 шт.; сіль - 05 ч. ложки; борошно - 2 ст.; згущене молоко - за смаком; банан - 2 шт.; шоколадний соус. Приготування У мисці змішуємо кокосове молоко, воду, сіль і борошно. Загортаємо готове тісто в плівку і кладемо на стіл на 1 годину. Цим часом чистимо банани і нарізаємо кружальцями. Відпочиле тісто розгортаємо в пласт, вирізаємо кола і викладаємо на розігріту сковороду. Змащуємо зверху яйцем, на середину кладемо кружечки бананів і загортаємо млинець на конвертик. Готову страву перекладаємо на тарілку, поливаємо згущеним молоком, шоколадним соусом і нарізаємо порційними шматочками. Тайські млинці з бананом і згущеним молоком готові!
Млинці з сиром і бананом
Інгредієнти: Для начинки:
сир - 300 г; яйце - 1 шт.; банан - 3 шт. Для тіста:
борошно - 2 ст.; сіль - щіпка; рослинне масло - 1 ст. ложка; вода - 50 мл; яйце - 1 шт.; цукор - за смаком. Приготування Спочатку давайте приготуємо начинку з бананів для млинців. Для цього сир викладаємо в миску, додаємо яйце і перемішуємо. Банан очистити, дрібно нарізаємо і з'єднуємо з сиром. Борошно окремо змішуємо з сіллю, рослинним маслом, водою, яйцем і перемішуємо. Обсмажуємо млинці з обох сторін на розігрітій сковороді, після чого перекладаємо їх на тарілку, начиняємо кожен млинець сиром з бананом і загортаємо трубочкою.
Млинці з шоколадом і бананом
Інгредієнти: яйце - 1 шт.; борошно - 100 г; молоко - 360 мл; рослинне масло - 1 ч. ложка; банан - 3 шт.; апельсинова цедра - за смаком; апельсиновий сік - 5 ст. ложок; какао - 1 ст. ложка; фруктовий сироп - 2 ст. л; шоколад чорний - 50 г; крохмаль - 2 ч. ложки; цукор ванільний - за смаком; вершкове масло - 25 г; сіль - щіпка; рослинне масло. Приготування Розберемо ще один рецепт, як приготувати млинці з бананами. Фрукти чистимо, нарізаємо невеликими шматочками, поливаємо апельсиновим соком , фруктовим сиропом, додаємо цедру, перемішуємо і залишаємо в теплі. Окремо змішуємо какао з крохмалем, наливаємо 60 мл молока, кладемо шматочки шоколаду і м'яке вершкове масло. Потім висипаємо ванільний цукор і ставимо соус на водяну баню.
Для приготування млинців просіваємо борошно, додаємо яйце і вливаємо олію. Поступово вливаємо молоко, що залишилося, кладемо цукор, сіль і замішуємо тісто. Після чого печемо млинці на розігрітій сковороді з двох сторін. Перед подачею наповнюємо їх бананами, загортаємо трубочкою і поливаємо шоколадним соусом.