Вернуться назад Распечатать

Як зробити піцу вдома?

Як зробити піцу вдома?
Піцою можна поласувати в піцерії, кафе, ресторані, а ще можна і самостійно приготувати її вдома. Як швидко зробити вдома піцу, читайте нижче.

Як зробити смачну піцу вдома?


Інгредієнти:
Для тіста:

  • вода тепла – 225 мл;

  • пісок цукровий – 10 г;

  • дріжджі – 1 пакетик;

  • просеянная борошно вищого сорту – 335 г;

  • сіль;

  • олія оливкова – 55 мл


  • Для начинки:

  • салямі – 45 г;

  • пепероні – 45 г;

  • томатний соус;

  • кульки моцарелли – 2 шт.;

  • каперси – 1/2 ст. ложки;

  • сир – 95 р.


  • Приготування
    В теплій, але не гарячій воді розчиняємо цукор і сухі дріжджі. Залишаємо хвилин на 15 щоб піднялася пінна шапочка. Змішуємо борошно з оливковою олією, дрібкою солі, додаємо дріжджову масу і добре вимішуємо. Змащуємо тісто оливковою олією, загорнути плівкою і хвилин на 30 відправляємо в тепло. Після підйому обминаємо тісто. Даного кількості вистачить на 2 піци.
    Отже, ділимо його навпіл і тоненько розкачуємо. Поміщаємо в форму, змащуємо соусом, викладаємо моцарелу, терту на тертці, розкладаємо ковбасу салямі і пепероні. Посипаємо каперсами, притрушиваем тертим твердим сиром. Випікаємо до рум'яності в прогрітій духовці.

    Як зробити піцу вдома в мікрохвильовці?


    Інгредієнти:

  • пшеничне борошно вищого сорту – 175 г;

  • томатний соус – 1 ст. ложка;

  • твердий сир – 65 г;

  • сіль;

  • куряче яйце – 1 шт.;

  • коров'яче молоко – 115 мл;

  • спеції;

  • помідори – 1 шт.;

  • ковбаса копчена – 145 р.


  • Приготування
    В миску гіркою просіваємо борошно, формуємо в ній невелике поглиблення, вливаємо туди молоко і вбиваємо яйце. Замішуємо досить м'яке тісто, не липнущее до рук. Притрушиваем стіл борошном, викладаємо на нього тісто розгортаємо в тоненький пласт. Поміщаємо його в тарілку для мікрохвильової печі, змащуємо томатним соусом і притрушиваем спеціями. Продукти для начинки нарізаємо невеликими кубиками й викладаємо на тісто. Засипаємо все це зверху сиром. При максимальній потужності готуємо близько 9 хвилин.

    Як швидко зробити піцу вдома на сковороді?


    Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 10 ст. ложок;

  • сметана – 4 ст. ложки;

  • майонез – 4 ст. ложки;

  • томат – 3 ст. ложки;

  • ковбаса – 175 г;

  • яйця курячі – 2 шт.;

  • твердий сир – 135 г;

  • оливки – 45 р.


  • Приготування
    Яйця зі сметаною і майонезом розмішуємо до однорідності. Все це злегка збиваємо виделкою або вінчиком. Всипаємо просіяне борошно, знову розмішуємо до однорідності – повинно вийти рідке тісто. Змащуємо деко олією, виливаємо тісто, розрівнюємо ложкою і акуратно змащуємо томатним соусом. Викладаємо начинку, посипаємо сиром і випікаємо при 180 градусах 10 хвилин.

    Як зробити кабачкову піцу вдома швидко і просто?


    Інгредієнти:

  • кабачки – 245 г;

  • пшеничне борошно – 95 г;

  • помідор – 1 шт.;

  • філе курки – 145 г;

  • соєвий соус – 35 мл;

  • рафінована олія – 10 мл;

  • розпушувач – 1/2 ч. ложки;

  • сир твердих сортів – 95 г;

  • яйця курячі – 1 шт.;

  • спеції;

  • сіль.


  • Приготування
    Як зробити піцу вдома?

    Тремо на тертці кабачок, віджимаємо і зайву рідину зливаємо. Філе курки ріжемо невеликими шматочками, покласти в глибоку миску і заливаємо соєвим соусом. У кабачкову масу вбиваємо яйце, подрібнюємо кріп, цибулю, солимо і перчимо. Всипаємо борошно, розпушувач і вимішуємо тісто. Деко застеляємо пергаментом, змащуємо маслом і поміщаємо кабачкове тісто у формі кола товщиною 1 див Тоненько шаткуємо помідор і розкладаємо його поверх тіста. Потім кладемо шматочки курки, перчимо, притрушиваем спеціями. Випікаємо піцу в прогрітій духовці півгодини. Потім притрушиваем її тертим сиром і знову відправляємо в духовку хвилин на 5. І тільки після цього дістаємо її, нарізаємо шматочками і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!