Вернуться назад Распечатать

Швидка піца в духовці

Швидка піца в духовці
Швидка піца в духовці – відмінне рішення для тих, хто любить це італійська страва, але лінується готувати його за всіма правилами. Ми допоможемо вам максимально спростити рецепт цієї страви і отримати смачну і апетитну піцу.

Рецепт швидкої піци в духовці


Інгредієнти:
Для тіста:

  • майонез – 35 мл;

  • яйце відбірне – 2 шт.;

  • борошно – 30 р.


  • Для начинки:

  • ковбаса – 155 г;

  • цибулина – 05 шт.;

  • помідор – 55 г;

  • сир – 205 г;

  • зелень свіжа – за смаком.


  • Приготування
    Для швидкого приготування піца на майонезі, духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо до максимальної температури. Яйця збиваємо в мисці, кладемо майонез і всипаємо борошно. Гарненько все перемішуємо і виливаємо тісто на деко. Далі викладаємо рівномірно начинку. Для цього ковбасу нарізаємо кружечками, цибулю чистимо і шаткуємо тонкими півкільцями. Помідори промиваємо і рубаємо скибочками. Зверху посипаємо піцу тертим сиром і свіжої подрібненої зеленню. Відправляємо заготовку в розігріту духовку і випікаємо при температурі 200 градусів 15 хвилин.

    Швидка піца на кефірі в духовці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • кефір 25 % – 205 мл;

  • яйце велике – 1 шт.;

  • борошно – 355 г;

  • сода – щіпка;

  • масло рослинне – 10 мл;

  • спеції і цукор – на смак.


  • Для начинки:

  • м'ясо, копченості або овочі – за бажанням;

  • сир – 205 г;

  • томатний соус – 55 мл;

  • свіжа зелень – за бажанням;


  • Приготування
    Перед тим, як приступити до приготування швидкої піци, добре розігріваємо духовку. Одночасно з цим замішуємо тісто: збиваємо в мисці яйця, додаємо трохи солі і цукру. Після вливаємо злегка підігрітий кефір і додаємо дрібку харчової соди. Далі вводимо рослинне масло без запаху і поступово всипаємо просіяне борошно заздалегідь. Розмішуємо тісто до однорідної консистенції і залишаємо на 10 хвилин підійти. Деко промазуємо маслом, виливаємо рівним шаром тісто, зверху промазуємо томатним соусом і посипаємо рубаною зеленню. Розкладаємо рівномірно начинку: копченості, гриби або подрібнені овочі. Щедро присипаємо піцу тертим сиром і ставимо на 20 хвилин у духовку. Після запікання, акуратно виймаємо блюдо, злегка остуджуємо, нарізаємо порційними шматочками і зверху прикрашаємо подрібненою свіжою зеленню.

    Піца швидкого приготування в духовці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 55 г;

  • сметана – 35 мл;

  • яйце – 3 шт.


  • Для начинки:

  • ковбаса копчена – 105 г;

  • помідор – 55 г;

  • солодкий перець – 30 г;

  • сир – 105 г;

  • свіжа зелень;

  • кетчуп.


  • Приготування
    Яйця збиваємо з нежирної сметаною і ретельно збиваємо міксером до однорідної консистенції. Потім невеликими порціями всипаємо борошно і замішуємо рідкувате тісто для майбутньої домашньої піци.
    Переходимо до приготування начинки: помідор і перець обробляємо і нарізаємо довільними кубиками. Копчену ковбасу шаткуємо кружечками, а зелень дрібно рубаємо ножем.
    Акуратно виливаємо тісто у змащену форму. Покриваємо поверхню рівним шаром кетчупу і розкладаємо інгредієнти начинки.
    Рясно посипаємо піцу тертим сиром і відправляємо на 20 хвилин у духовку.

    Рецепт швидкої піци в духовці без дріжджів


    Інгредієнти:

  • тісто дріжджове листкове -455 г;

  • шинка – 315 г;
  • Швидка піца в духовці

  • сир – 125 г;

  • кетчуп – 35 мл


  • Приготування
    Шинку нарізаємо невеликими скибочками, а сир шаткуємо на крупній тертці. Листкове дріжджове тісто розморожуємо, розкочуємо тонким шаром і обережно перекладаємо на деко, застелене тонкої пергаментним папером, формуючи невисокі бортики. Далі промазуємо поверхню кетчупом і викладаємо рівномірно шинку. Щедро присипаємо сиром і запікаємо домашню піцу 15 хвилин в розігрітій духовці.