Прості курячі салати з копченої грудинки стануть головною родзинкою на вашому повсякденному столі. Існує неймовірно багато цікавих рецептів, і ми з радістю поділимося з вами деякими з них.
Простий рецепт салату з копченою курячою грудкою і грибами
Інгредієнти: свіжі маленькі печериці – 390 г; копчена грудинка – 190 г; цибулина – 1 шт.; яйце – 2 шт.; морква – 2 шт.; картопля – 4 шт.; майонез . Приготування Яйця відварюємо в ковшичке хвилин 10 а потім чистимо і шаткуємо кубиками. В окремій каструлі варимо картоплю і моркву. Потім овочі обробляємо і дрібно нарізаємо. Печериці рубаємо тонкими пластинами і підрум'янюємо на маслечко. Подрібнюємо цибулину кубиками і пасеруємо окремо. Копчене філе нарізаємо довільними шматочками і викладаємо інгредієнти шарами, промазуючи майонезом: грудинка, гриби, цибуля, картопля, морква і яйця.
Простий рецепт салату з копченою куркою і сиром
Інгредієнти: сир – 95 г; печериці консервовані – 1 банка (180-200 г); цибулина – 2 шт.; копчена грудинка – 1 шт.; майонез. Приготування Цибулини очистити, шаткуємо маленькими кубиками і підрум'янюємо в розігрітому маслі. Сир шаткуємо на тертці. Банку грибів відкриваємо і відкидаємо на друшляк. Потім нарізаємо їх тоненькими пластинами. Грудку рубаємо кубиками і змішуємо всі продукти в глибокому салатнику. Поливаємо простий і смачний салат з копченою куркою майонезом і перемішуємо.
Простий рецепт салату «Цезар» з копченою куркою
Інгредієнти: яйце – 3 шт.; сир фета – 195 г; копчена куряча грудка – 2 шт.; цибулина – 1 шт.; огірок невеликий – 1 шт.; жовтий болгарський перець – 1 шт.; помідор – 2 шт.; сухарики – за смаком. Приготування Яйця розбиваємо в миску, збиваємо і трохи підсолюємо. Отриману суміш виливаємо в сковороду, прикриваємо кришкою і засікаємо 5 хвилин. Далі готовий омлет остуджуємо і шаткуємо соломкою. Перець обробляємо, а потім разом з огірком і грудинкою подрібнюємо кубиками. Помідори шаткуємо тонкими скибочками, а цибулю дрібно кришимо і заливаємо окропом. Інгредієнти викладаємо в миску, додаємо сир фета, заправляємо майонезом і сухариками.
Простий салат з копченою куркою і морквою
Інгредієнти: огірок невеликий – 1 шт.; копчена грудинка – 2 шт.; болгарський солодкий перець – 1 шт.; корейська морква – 2150 м; майонез. Приготування Болгарський перець обробляємо і нарізаємо тоненькими смужками. Грудинку і свіжий огірок подрібнюємо соломкою. Тепер викладаємо інгредієнти в миску, додаємо моркву, поливаємо майонезом і перемішуємо.