Вернуться назад Распечатать

Салат з ковбасним сиром

Салат з ковбасним сиром
Салат з ковбасним сиром – закуска, яку можна адаптувати до повсякденного меню або доповнити оригінальними інгредієнтами, щоб зробити його частиною святкового банкету. Кілька простих версій цієї страви ми розберемо нижче.

Салат з помідорами, шинкою і ковбасним сиром


Інгредієнти:

  • пучок листового салату;

  • томат - 230 г;

  • копчена шинка - 110 г;

  • сир ковбасний - 70 г;

  • консервований ананас - 90 г;

  • насіння кунжуту - 1 ч. ложка;

  • йогурт - 115 мл


  • Приготування
    Попередньо сполоснувши, нарвете пучок листового салату. Розділіть томат і кільця ананаса на кубики однакового розміру. Подрібніть кубиками сир. Шинку розділіть на тонкі смужки. Розкладіть всі підготовлені інгредієнти на подушці з листового салату, посипте кунжутом. Йогурт приправте і полийте їм закуску зверху.

    Рецепт салату з ковбасним сиром


    Інгредієнти:

  • консервована горбуша - 210 г;

  • крабові палички - 240 г;

  • томат - 240 г;

  • яйця - 4 шт.;

  • сир ковбасний - 70 г;

  • майонез.


  • Приготування
    Відокремте м'якоть горбуші і розберіть її виделкою. Томат, крабові палички і відварені яйця розділіть на кубики однакового розміру. Подрібніть сир. Змішайте всі компоненти страви разом і заправте майонезом. Охолодіть салат з крабовими паличками і ковбасним сиром перед сервіруванням.

    Салат з сухариками, куркою, помідорами і ковбасним сиром


    Інгредієнти:

  • ковбасний сир - 65 г;

  • куряче філе - 240 г;

  • томати - 180 г;

  • скибочки бекону - 40 г;

  • жменя зелені цибулі;

  • майонез - 70 г;

  • вершковий сир – 115 г;

  • пучок листового салату;

  • сухарики - 20 р.


  • Приготування
    Приготуйте просту салатну заправку, змішавши майонез з вершковим сиром. Додайте в отриману суміш зелень цибулі. Відваріть курятину і розберіть її на шматочки. Томати нарізати довільно, змішайте з куркою, подрібненим ковбасним сиром і соусом. Викладіть охолоджений салат поверх гірки зелені. Посипте сухарями.

    Салат з креветок з помідорами і ковбасним сиром


    Інгредієнти:
    Для заправки:

  • оливкова олія - 35 мл;

  • лимонний сік - 35 мл;

  • мед - 5 мл;

  • щіпка сушеного орегано і гострого перцю;

  • щіпка коріандру і куміна.


  • Для салату:

  • креветки - 430 г;

  • консервована квасоля - 420 г;

  • консервована кукурудза - 420 г;

  • томати черрі - 340 г;
  • Салат з ковбасним сиром

  • солодкий перець - 90 г;

  • червоний цибуля - 35 г;

  • сир ковбасний - 115 р.


  • Приготування
    Обсмажте очищені креветочні хвости і охолодіть їх. Змішайте бобові з шматочками помідорів і солодкого перцю, додайте півкільця цибулі і креветки. Приготуйте просту заправку, збивши разом усі складові зі списку. Заправте готовий салат і доповніть кубиками сиру перед подачею.