Пропонуємо вашій увазі вишуканий і оригінальний салат з крабовими паличками, свіжими помідорами і сиром. Він стане чудовою прикрасою будь-якого столу і, без сумніву, запам'ятається вашим гостям своїм ніжним смаком.
Салат з крабовими паличками, помідорами, яйцями і сиром
Інгредієнти: палички крабові – 400 г; кукурудза солодка консервована – 100 г; яйце – 5 шт.; сир твердий – 200 г; помідори – 2 шт.; пір'я зеленої цибулі – 10 г; майонез оливковий – 3 ст. ложки; часник – 2 зубчики; спеції. Приготування Отже, помідори промиваємо, робимо зверху невеликий надріз і опускаємо овочі на 10 секунд в окріп. Потім охолоджуємо, знімаємо з помідорів шкірку і шаткуємо маленькими шматочками. Крабові палички звільняємо від упаковки і натираємо на тертці. Яйця відварюємо круто, чистимо і подрібнюємо за допомогою терки. Твердий сир шаткуємо точно також, а зелень обполіскуємо, струшуємо і дрібно рубаємо ножем. Тепер готуємо заправку для салату: часник очищаємо, видавлюємо через прес в пиалку і змішуємо з майонезом, приправляючи спеціями за смаком. Викладаємо всі інгредієнти в глибокий салатник, поливаємо соусом і перемішуємо. Подаємо готовий крабовий салат з помідорами, часником, сиром і кукурудзою, розклавши по порційним креманках.
Крабовий салат з помідорами, сиром і часником
Інгредієнти: крабові палички – 200 г; помідори – 2 шт.; яйце – 3 шт.; чіпси – 1 пачка; сир – 100 г; часник – 2 зубчики; майонез – за смаком. Приготування Крабові палички звільняємо з упаковки, нарізаємо кубиками й викладаємо на дно салатника. Потім промазуємо злегка майонезом і видавлюємо через прес часник. Помідори промиваємо, ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку, шаткуємо м'якоть дрібними шматочками і розподіляємо наступним шаром. Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо прямо в салатник. Промазуємо рівномірно майонезом і зверху кришимо розламані чіпси. Сир шаткуємо на терочке і викладаємо останнім шаром, завершуючи листковий салат з крабових паличок, помідорів і сиру.
Крабовий салат з помідорами і плавленим сиром
Інгредієнти: крабові палички – 1 упаковка; помідор – 1 шт.; огірок – 1 шт.; сирок плавлений – 1 шт.; яйце – 2 шт.; спеції; майонез. Приготування Яйця відварюємо 10 хвилин, а потім остуджуємо, чистимо і кришимо кубиками. Палички крабові розморожуємо, виймаємо з упаковки і шаткуємо тонкими кружечками. Вимиті овочі та плавлений сирок рубаємо кубиками. Після цього змішуємо всі продукти в салатник, додаємо за смаком спеції, заправляємо майонезом і перемішуємо.