Куряча грудка – низькокалорійний продукт, з якого можна приготувати прості, але дуже смачні салати.
Рецепт простого салату з курячою грудкою
Інгредієнти: консервована квасоля – 200 г; свіжа курячі грудки – 500 г; сир – 150 г; помідор – 3 шт.; салатні листя – 1 пучок; житні сухарики; майонез оливковий – за смаком. Приготування Свіжі салатні листя промиваємо, струшуємо і дрібненько рвемо руками. Помідори нарізаємо невеликими скибочками, а сир подрібнюємо на терочке. Грудку заздалегідь відварюємо, остуджуємо, шаткуємо соломкою і обсмажуємо швиденько на сковороді, приправте спеціями. Після цього викладаємо всі продукти в миску, додаємо червону консервовану квасолю і заправляємо за смаком майонезом. Безпосередньо перед подачею посипаємо блюдо житніми сухариками.
Простий рецепт салату з копченою курячою грудкою
Інгредієнти: салатні листя – 1 пучок; базилік; копчена куряча грудка – 1 шт.; морква по-корейськи – 50 р. Для заправки:
масло рослинне – 2 ч. ложки; спеції; цукор – за смаком; мелений перець. Приготування Листя салату обполіскуємо, обсушуємо і нарываем шматочками довільних розмірів. Морква по-корейськи віджимаємо від маринаду і викладаємо на салатні листя. М'ясо поділяємо на волокна і розподіляємо наступним шаром. Зверху посипаємо листочками базиліку і поливаємо заправкою. Для її приготування змішуємо масло з цукром і спеціями. От і всі, простий салат з копченою курячою грудкою готовий!
Простий салат з курячою грудкою і помідорами
Інгредієнти: куряча грудка – 350 г; помідори – 3 шт.; перець солодкий болгарський – 2 шт.; огірок – 2 шт.; сухарики житні – 80 г; майонез – за смаком; часник – 05 головки. Приготування Відварну курячу грудку розбираємо на волокна і викладаємо на дно гарної вази. Помідор подрібнюємо кубиками і змішати з видавленим через прес часником. Заправляємо все майонезом і викладаємо отриману суміш поверх курки. Болгарський перець обробляємо, шаткуємо і змішуємо з майонезом. Викладаємо овочеву суміш наступним шаром і посипаємо подрібненими огірками. Після цього викладаємо сухарики, промазуємо їх майонезом і присипаємо простий салат з відвареної курячої грудкою тертим сиром.
Простий і смачний салат з курячої грудки і грибів
Інгредієнти: куряча грудка – 400 г; помідори – 250 г; сир – 200 г; печериці – 250 г; спеції; майонез для заправки. Приготування Куряче філе викладаємо в каструлю з водою і відварюємо 30 хвилин. Потім м'ясо остуджуємо і нарізаємо кубиками. Печериці обробляємо, шаткуємо шматочками і обсмажуємо на розігрітій олії. Сир нарізаємо кубиками, а помідори – четвертинками. Після цього змішуємо всі інгредієнти, заливаємо невеликою кількістю майонезу, ретельно перемішуємо і перекладаємо в красивий салатник.
Найпростіший салат з курячої грудки з апельсинами
Інгредієнти: філе курячої грудки – 300 г; оливкова олія – 3 ст. ложки; апельсин – 2 шт.; огірок – 1 шт.; китайська капуста – 200 г; оцет 3% – 2 ст. ложки; масло вершкове – 1 ст. ложка; гірчиця гостра – 1 ч. ложка; спеції. Приготування Філе грудки нарізаємо шматочками, натираємо спеціями і підрум'янюємо на розтопленому вершковому маслі. Китайську капусту тоненько шаткуємо, а свіжий огірок подрібнюємо соломкою. Апельсини очистити, знімаємо плівочки, вичавлюємо з декількох часточок сік, а м'якоть нарізаємо шматочками. Для маринаду змішуємо апельсиновий сік з гострою гірчицею, додаємо оцет, оливкова масло і спеції. Всі інгредієнти салату з'єднуємо в мисці, заправляємо соусом і перемішуємо.