Вернуться назад Распечатать

Салат з курячою грудкою і грибами

Салат з курячою грудкою і грибами
Якщо ви хочете приготувати стандартний за своїм складом, але все ж ситний і смачний салат, то зупиніть вибір інгредієнтів на курятині і грибах, чудово поєднуються як між собою, так і з багатьма іншими традиційно салатними продуктами. У рецептах нижче ми приготуємо салат з курячої грудки з грибами і овочами.

Салат з копченою курячою грудкою і грибами


Подавати салати до фуршетного столу завжди просто, особливо, якщо розподілити закуску по кошиках з листкового тіста або пісочним тарталеткам. Салат по цьому рецепту як не можна краще підходить для такої мети.
Інгредієнти:

  • копчене куряче філе - 470 г;

  • мариновані печериці - 210 г;

  • мариновані огірки - 170 г;

  • яйця - 5 шт.;

  • майонез - 65 г;

  • сметана - 65 р.


  • Приготування
    Подрібніть копчене філе будь-яким зручним способом: розділіть на дрібні волокна або наріжте кубиками. За аналогією поступите і з рештою інгредієнтами. З'єднайте обидва соусу разом і заправте отриманою сумішшю салат. Розкладіть салат з курячою грудкою і маринованими грибами по тарталеткам або подавайте в одному посуді.

    Салат з грибів, курячої грудки і кукурудзи


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 740 г;

  • зелена цибуля - 2 пера;

  • жменя листя базиліка;

  • фіолетовий цибулю - 45 г;

  • авокадо (великий) - 1 шт.;

  • гриби - 165 г;

  • консервована кукурудза - 85 м;

  • вершкове масло - 15 г;

  • жменя волоських горіхів;

  • майонез - 35 г;

  • сік 1/2 лимона.


  • Приготування
    Відварну курятину дрібно наріжте. Спасеруйте пластинки грибів до зарум'янювання і остудіть. Дрібно порубаєте волоські горіхи. Довільно нарізати авокадо і збризніть половинкою лимонного соку. Розділіть цибулину на півкільця. Змішайте всі підготовлені складові з нарізаною зеленню і консервованою кукурудзою, а після заправте сумішшю майонезу з рештою лимонним соком.
    Крім того, ви можете сервірувати салат з грибів та курячої грудки шарами, спершу виклавши авокадо, за ним – птицю, а далі інші складові в будь-якій послідовності. Кожен з шарів окремо покривається соусом.

    Салат з відвареної курячої грудки з грибами

    Салат з курячою грудкою і грибами

    Інгредієнти:

  • філе курки - 430 г;

  • печериці - 380 г;

  • морква - 85 м;

  • ріпчаста цибуля - 110 г;

  • майонез - 55 г;

  • солоний огірки - 85 р.


  • Приготування
    Відваріть курку і дрібно наріжте її. Цибулю з морквою спасеруйте, додайте до пассеровке гриби і дочекайтеся, коли вся волога з них випарується. Подрібніть солоні огірки і з'єднайте з іншими інгредієнтами. Заправте салат соусом.