Вернуться назад Распечатать

Вінегрет з яблуком

Вінегрет з яблуком
Існує безліч рецептів приготування вінегрету. Такий салатик прекрасно підійде до будь-якого столу і прикрасить свято. Давайте дізнаємося з вами, як зробити салат «Вінегрет» з яблуком.

Рецепт вінегрету з яблуком


Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.;

  • огірки солоні – 2 шт.;

  • картопля – 2 шт.;

  • яблуко – 1 шт.;

  • буряк – 1 шт.;

  • капуста квашена – 100 г;

  • масло рослинне – для заправки;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    Відварюємо овочі в різних каструлях в підсоленій воді, а потім акуратно виймаємо і чистимо. Буряк нарізаємо середніми кубиками, викладаємо в глибоку тарілку і поливаємо рослинним маслом. Картоплю і моркву шаткуємо скибочками, а з яблука зрізаємо шкірку і рубаємо кубиками.Солоні огірки кришимо невеликими квадратиками і змішуємо всі інгредієнти з буряком. Додаємо квашену капусту, перемішуємо і прикрашаємо салат петрушкою.

    Вінегрет з яблуками і оселедцем


    Інгредієнти:

  • огірок солоний – 1 шт.;

  • буряк – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • картопля – 1 шт.;

  • слабосолона оселедець – 1 шт.;

  • яблуко – 1 шт.;

  • цибулина червона – 1 шт.;

  • масло рослинне – 3 ст. ложки;

  • білий оцет – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Овочі заздалегідь промиваємо і відварюємо в підсоленій воді, а потім очищаємо. Після цього нарізаємо їх кубиками і складаємо в красиву салатницю. Оселедець обробляємо: відрізаємо голову, хвіст, виймаємо кістки і філе нарізаємо дрібними шматочками. Чистимо цибулину і подрібнюємо. Огірок і яблуко рубаємо скибочками і змішуємо всі інгредієнти між собою. Ретельно перемішуємо салат, заправляємо столовим оцтом і рослинним маслом.

    Вінегрет з яблуком без капусти


    Інгредієнти:

  • свіжий огірок – 2 шт.;

  • буряк – 600 г;

  • морква – 500 г;

  • консервований зелений горошок – 400 г;

  • картопля – 500 г;

  • яблука – 2 шт.;

  • цибуля зелена – 1 пучок;

  • лимонний сік;

  • олія рослинна.
  • Вінегрет з яблуком


    Приготування
    Картоплю, моркву і буряк промиваємо, викладаємо в киплячу воду і відварюємо до готовності, закривши кришкою. Готові коренеплоди остуджуємо, очищаємо, нарізаємо середніми кубиками й викладаємо в глибокий салатник. З консервованого зеленого горошку обережно зливаємо рідину і додаємо його в салат. Зелену цибулю дрібно рубаємо, а свіжий огірок шаткуємо кубиками. З яблука акуратно вирізаємо серцевину, нарізаємо невеликими шматочками і змішуємо всі інгредієнти. Збризкуємо вінегрет лимонним соком, підсолюємо за смаком і поливаємо рослинним маслом.