Існує безліч рецептів приготування вінегрету. Такий салатик прекрасно підійде до будь-якого столу і прикрасить свято. Давайте дізнаємося з вами, як зробити салат «Вінегрет» з яблуком.
Рецепт вінегрету з яблуком
Інгредієнти: морква – 1 шт.; огірки солоні – 2 шт.; картопля – 2 шт.; яблуко – 1 шт.; буряк – 1 шт.; капуста квашена – 100 г; масло рослинне – для заправки; зелень петрушки. Приготування Відварюємо овочі в різних каструлях в підсоленій воді, а потім акуратно виймаємо і чистимо. Буряк нарізаємо середніми кубиками, викладаємо в глибоку тарілку і поливаємо рослинним маслом. Картоплю і моркву шаткуємо скибочками, а з яблука зрізаємо шкірку і рубаємо кубиками.Солоні огірки кришимо невеликими квадратиками і змішуємо всі інгредієнти з буряком. Додаємо квашену капусту, перемішуємо і прикрашаємо салат петрушкою.
Вінегрет з яблуками і оселедцем
Інгредієнти: огірок солоний – 1 шт.; буряк – 2 шт.; морква – 1 шт.; картопля – 1 шт.; слабосолона оселедець – 1 шт.; яблуко – 1 шт.; цибулина червона – 1 шт.; масло рослинне – 3 ст. ложки; білий оцет – 2 ст. ложки. Приготування Овочі заздалегідь промиваємо і відварюємо в підсоленій воді, а потім очищаємо. Після цього нарізаємо їх кубиками і складаємо в красиву салатницю. Оселедець обробляємо: відрізаємо голову, хвіст, виймаємо кістки і філе нарізаємо дрібними шматочками. Чистимо цибулину і подрібнюємо. Огірок і яблуко рубаємо скибочками і змішуємо всі інгредієнти між собою. Ретельно перемішуємо салат, заправляємо столовим оцтом і рослинним маслом.
Вінегрет з яблуком без капусти
Інгредієнти: свіжий огірок – 2 шт.; буряк – 600 г; морква – 500 г; консервований зелений горошок – 400 г; картопля – 500 г; яблука – 2 шт.; цибуля зелена – 1 пучок; лимонний сік; олія рослинна. Приготування Картоплю, моркву і буряк промиваємо, викладаємо в киплячу воду і відварюємо до готовності, закривши кришкою. Готові коренеплоди остуджуємо, очищаємо, нарізаємо середніми кубиками й викладаємо в глибокий салатник. З консервованого зеленого горошку обережно зливаємо рідину і додаємо його в салат. Зелену цибулю дрібно рубаємо, а свіжий огірок шаткуємо кубиками. З яблука акуратно вирізаємо серцевину, нарізаємо невеликими шматочками і змішуємо всі інгредієнти. Збризкуємо вінегрет лимонним соком, підсолюємо за смаком і поливаємо рослинним маслом.