Пропонуємо вашій увазі оригінальні і смачні рецепти приготування листкового салату з куркою і ананасами. Така страва прикрасить будь-який стіл і порадує гостей пікантністю і надзвичайно вишуканим смаком.
Листковий салат з куркою, консервованими грибами і ананасами
Інгредієнти: консервовані шампіньйони – 200 г; грудка куряча – 150 г; цибулина – 1 шт.; сир – 100 г; яйце – 2 шт.; зелена цибуля – за смаком; консервовані ананаси – 05 банки; масло рослинне – 1 ст. ложка; майонез – 5 ст. ложок; петрушка свіжа – за смаком. Приготування Отже, куряче м'ясо відварюємо і нарізаємо кубиками. Цибулину обробляємо, дрібненько шаткуємо і пасеруємо. Печериці виймаємо з банки і рубаємо пластинами. Яйця відварюємо, очищаємо і подрібнюємо на тертці. Натираємо сир твердий точно також. Коли всі підготовлені продукти, переходимо до складання салату. Спочатку викладаємо філе куряче, промазуємо майонезом і розподіляємо рівномірно обсмажені цибулю. Наступним шаром розкладаємо ананаси, нарізані невеликими шматочками. Посипаємо сиром, тертими яйцями і знову промазуємо майонезом. Зверху викладаємо рівненько мариновані печериці, прикрашаємо зеленою цибулею і подаємо.
Листковий салат з куркою, сиром і ананасами
Інгредієнти: консервовані солодкі ананаси – 1 банка; копчений окіст – 1 шт.; сир твердий – 150 г; майонез – 200 мл; часник – 1 зубчик; спеції. Приготування З копченого стегенця знімаємо шкірку і нарізаємо кубиками. З ананасів обережно зливаємо рідину, і шаткуємо на невеликі скибочки. Подрібнюємо сир на тертці. Майонез виливаємо в пиалку, видавлюємо через прес часник і перемішуємо. Тепер інгредієнти викладаємо в блюдо шарами, промазуючи кожен часниковим соусом. Отже, спочатку викладаємо шматочки ананаса, потім курку і посипаємо тертим сиром. Прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо листковий салат з копченою куркою і ананасами до столу.
Рецепт листкового салату з куркою і ананасами
Інгредієнти: куряче філе – 500 г; ананаси солодкі консервовані – 1 банка; сир – 100 г; яйце – 3 шт.; волоські горіхи – 05 ст.; майонез оливковий – для заправки. Приготування Філе відварюємо, а потім нарізаємо кубиками. З ананасів обережно зливаємо рідину і рубаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо сир на середній терочке, а волоські горіхи розбираємо на половинки. Готуємо яйця круто, очистити і шаткуємо скибочками. Викладаємо салат шарами, промазуючи майонезом: м'ясо куряче, ананаси, твердий сир і яйце. Викладаємо зверху волоські горіхи і подаємо.