
Поєднання курячого м'яса і ананаса В очікуванні свята і приходу гостей завжди хочеться приготувати що-небудь смачне і незвичайне. Адже оригінальне блюдо ніколи не залишиться непоміченим і послужить приводом для похвали і питань про його склад. Приготувавши салат з куркою, грибами і ананасом, ви уславитеся відмінною господинею, яка вміє потішити гостей і нагодувати їх ситно і смачно. «Королем» цього салату є, звичайно, запашний тонким ароматом бразильянец-ананас в зеленій короні і лускатої мантії. Всередині нього крім всіляких корисних речовин і вітамінів ховається бромелін - речовина, що спалює жири і притупляющее почуття голоду. Ананаси традиційно використовують для приготування соків і десертів, однак і в салатах вони незвичайно гарні, особливо в поєднанні з курячим м'ясом. Куряче філе можна використовувати варене чи копчене, обидва варіанти гарні і надають салату різний смак. Печериці при бажанні можна замінити будь-якими іншими свіжими грибами, попередньо відваривши і обсмаживши їх на оливковій олії. Подавши цей салат на стіл, тут же сідайте за нього самі, інакше ви й не помітите, як залишитеся без своєї порції - він настільки смачний, що з'їдається швидше, ніж готується. Приготуйте смачний салат з куркою та ананасом і гарний настрій вам гарантовано.
Інгредієнти: Куряче філе 500 г Гриби печериці 200 г Яйця курячі 4 шт. Ананас консервований 1 банка Олія оливкова 2 ст. л. Майонез 30 г Сіль 1 щіпка Інструкції Крок 1 Для салату нам знадобляться такі продукти: куряче філе, яйця, гриби, консервовані ананаси, яйця, оливкова олія і майонез. Крок 2 Яйця відварити круто - 10 хвилин з моменту закипання. Крок 3 Куряче філе помити і відварити в підсоленій воді, 20-30 хвилин з моменту закипання (готовність можна перевірити надрізавши м'ясо - всередині воно повинно стати біле). Крок 4 Гриби помити і порізати на 4 частині. Крок 5 Готові яйця порізати великими кубиками. Крок 6 Куряче філе порізати кубиками. Крок 7 Гриби посолити і підсмажити на оливковій олії 20-25 хвилин до готовності. Крок 8 Ананаси краще брати приготовані кільцями, щоб була можливість порізати їх по крупніше - кільце ріжемо на 6 частин. Крок 9 З'єднуємо всі інгредієнти і заправляємо салат з курки з ананасами і грибами 2-3 столовими ложками майонезу. Подавати салат теплим.