Вернуться назад Распечатать

Салат з консервованою кукурудзою

Салат з консервованою кукурудзою
У сезон можна закрити кілька баночок молодої кукурудзи, щоб в холоди додавати її в улюблені салати. Деякі ідеї рецептів салатів з консервованою кукурудзою ми представимо в цьому матеріалі.

Салат з куркою і кукурудзою


Інгредієнти:

  • курятина (біле м'ясо) - 270 г;

  • консервована квасоля - 55 г;

  • консервована кукурудза - 55 г;

  • пучок кінзи;

  • грецький йогурт - 65 мл;

  • сік лайма - 15 мл


  • Приготування
    Розмістивши куряче філе в каструлі з водою, поставте посуд на вогонь і варіть курятину, чекаючи її повної готовності. Готове м'ясо остудіть і розберіть, після, викладіть в салатник і змішайте з консервованими бобовими – кукурудзою та квасолею. Подрібнити кінзу і додайте її в блюдо. Заправте салат грецьким йогуртом змішаним з соком лайма перед самою подачею.

    Салат з кукурудзою і ковбасою


    Інгредієнти:

  • листя салату латук - 185 г;

  • молода капуста - 210 г;

  • квашена капуста - 280 м;

  • консервована кукурудза - 85 м;

  • твердий сир - 145 г;

  • ковбаса - 320 г;

  • томати черрі - 5-7 шт.;

  • жменя житніх грінок;

  • майонез.


  • Приготування
    Розберіть салатні листя, ретельно промийте і обсушіть їх, а потім тонко наріжте разом з молодою капустою. З'єднайте листя разом, додайте квашену капусту, кукурудзу і перемішайте складові салату з кубиками твердого сиру і ковбаси. Додайте в закуску четвертинки помідорів і грінки, після чого полийте салат майонезній заправкою.

    Салат з кальмарами і кукурудзою


    Інгредієнти:

  • кальмари - 340 г;

  • хвости креветок - 260 г;

  • консервована кукурудза - 160 г;

  • консервована квасоля - 360 г;

  • фіолетовий цибулю - 45 г;

  • авокадо - 1 шт.;

  • сік 2 лаймів;

  • зелень кінзи - за смаком;

  • оливкова олія - 65 мл;

  • часник - 1 зубок;

  • мед - 5 мл


  • Приготування
    Очистивши морепродукти, приготуйте їх будь кращим методом, наприклад, відваріть або обсмажте на грилі. Поки дари моря доходять до готовності, наріжте фіолетовий цибулю тонкими кільцями, авокадо – кубиками, подрібніть зелень кінзи і приготуйте просту заправку з оливкової олії, лаймового соку, пропущеного через прес часнику і меду. Змішайте бобові з підготовленими інгредієнтами і заправте салат. Поверх блюда викладіть ще гарячі хвости креветок і кільця кальмарів.

    Салат з консервованою кукурудзою – рецепт


    Інгредієнти:
    Для салату:

  • консервована кукурудза - 230 г;

  • цукіні - 145 г;

  • томати черрі - 130 г;

  • насіння соняшнику - за смаком.


  • Для заправки:

  • жменя зелені петрушки;

  • оливкова олія - 35 мл;

  • гострий перець чилі - за смаком;

  • яблучний оцет - 35 мл;

  • мед - 5 мл


  • Приготування
    Цукіні наріжте максимально тонкими і довгими стрічками. Змішайте стрічки в салатнику з половинками томатів черрі і зернами консервованої кукурудзи. У блендер покласти всі інгредієнти для заправки і збийте їх разом. Заправивши салат, ретельно перемішайте його і посипте очищеними насінням соняшника.

    Салат з тунцем і кукурудзою


    Інгредієнти:

  • консервований тунець - 290 г;

  • фіолетовий цибулю - 35 г;

  • консервована квасоля - 210 г;
  • Салат з консервованою кукурудзою

  • консервована кукурудза - 140 г;

  • відварений рис - 1 1/2 ст.;

  • жменя зелені петрушки;

  • оливкова олія - 45 мл;

  • лимонний сік - 35 мл


  • Приготування
    Розберіть м'якоть тунця на шматочки і змішайте її в салатнику з відварним рисом, бобовими та зеленню. Додайте в блюдо тонкі півкільця фіолетового цибулі і знову перемішайте вміст салатника. Заправити готовий салат можна абсолютно будь-яким соусом до смаку, але ми пропонуємо використовувати з цією метою просту суміш з масла і цитрусового соку. Дрібку солі, трохи свіжомеленого перцю, і можна приступати до дегустації!